PROMLOGO 2 802

03A hosszú, borongós tél után mindenki legnagyobb örömére megérkeztek végre az első tavaszi napok, lekerült a téli kabát. A tavasz beköszöntével az idei évi SHIOL Kongresszus ideje is elérkezett, melyen a Promenade Kiadó ismét képviseltette magát. A kongresszus az ébredező reggelből hamarosan egy nyüzsgő forgatagot varázsolt. A rendezvényre az ország minden pontjáról érkeztek a neves szaktekintélyek, akik régi ismerősként üdvözölték egymást, jókedvűen beszélgettek és ez a pezsgő hangulat minket is magával sodort. A kongresszuson készült interjúkat hamarosan megtekinthetik a a shiol.olo.hu honlapon!

Bővebben...
 

03Nem telhet el úgy évkezdés, hogy a Promenade Orvosi Lapkiadó ne rukkolna elő valamilyen szakmai újdonsággal. A hagyományoknak megfelelően idén sem volt ez másképp, amikor is a reumatológiai és mozgásszervi betegségekkel foglalkozó terület felé nyitottunk. Legújabb, készülő kiadványunk, a Mozgásszervi Továbbképző Szemle címet kapta, melyben a reumatológiai, ortopédiai, sportorvoslási, traumatológiai témák és esetek kerülnek fókuszba, valamint kommunikációs felületet biztosítunk a gyógytornász és szakdolgozói szekciók részére is.

Bővebben...
 

800 leadkep 169Egy újabb sikeres és nagyszabású rendezvény megszervezésében és igencsak összetett technikai lebonyolításában vett részt a Promenade Medical Communication csapata. Az elmondások, szerint remekül teljesítettük az elvárásokat! A tavasz érkezésével lassan felvirágzik a balatoni turizmus is, ezáltal esett a választás az északi part fővárosára a gyönyörű és történelemben gazdag Balatonfüredre. Nem véletlenül ihlette meg Jókai Mórt a gyönyörű füredi táj „Az arany ember” megírására, amelynek egy része a Balatonnál is játszódik akárcsak a mostani rendezvény.

Bővebben...
 

800 dkn 04Még a látóhatár fölött volt a telehold narancssárga korongja, amikor elindultunk a hazai kardiológus társadalom második legnagyobb létszámú szakmai fórumára, az immár 23. alkalommal megrendezett Debreceni Kardiológiai Napokra. A csomagtartóban sorakoztak az erre az alkalomra készített Kongresszusi Hírek kötegei arra várva, hogy kiosszuk a rendezvényre érkező résztvevőknek. A 12 oldalas kiadvány a több napos szakmai programból ízelítőt adó előadás-összefoglalókat, néhány kiemelt téma szakavatott ismerőjével folytatott interjúkat és olyan internetes oldalajánlókat tartalmazott, mint a Hipertonia.olo.hu, a KardiologiaOnline.hu, valamint a CongressReport.eu.

Bővebben...
 

sza vDebreczeni István vagyok, a Promenade Medical Communications junior project menedzsere. Megtisztelő volt számomra, hogy február 16-án Bécsbe utazhattam a Promenade csapat tagjaként az Inflammatory Bowel Diseases (IBD) kongresszusra. A rendezvény eseménydúsan zajlott, hazai és külföldi professzorok adtak interjút kiadónknak és a legújabb élettudományi innovációkról halhattunk a megrendezett szimpóziumokon. A külföldi előadók közül kiemelhető Dr. Claudio Fiocchi, aki új multidiszciplináris megközelítéseket vázolt fel a gasztroenterológia területén, illetve Dr. Peter Bossuyt és Dr. Jonas Halfvarson, akik a biomarkerek hasznosításáról adtak interjút.

Bővebben...
 

800 Ildi es CsillaÖrömmel tartjuk a kezünkben az Onkológia & Hematológia idei első lapszámát, amely gazdag tartalommal jelent meg. Decemberben két nagy amerikai kongresszuson is részt vettünk, ahonnan sok izgalmas újdonsággal tértünk haza. A san antonioi SABCS az emlőrák területén szolgált friss hírekkel, míg a hematológiában a washingtoni ASH nagy bejelentéseitől volt hangos a sajtó. Idei első lapszámunkban csokorba szedtük a legfontosabb új eredményeket, melyek a gyakorlati munka során segítik orvosainkat. A tavalyi évhez hasonlóan print vonalon 6 lapszámmal készülünk, melyekben az uroonkológia, dermatoonkológia és fej-nyaki daganatok kezelésével kapcsolatos legfrissebb összefoglalókat olvashatják az év folyamán.

Bővebben...
 

220 geheTóth Edina vagyok és azt a megtisztelő feladatot kaptam, hogy a Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle lapmenedzsere és a hozzá tartozó Central European Journal weboldal (www.ceu-jgh.org) menedzsere lehetek. Február második hetében izgatottan vártam az idei év első lapszámát. Amikor kezembe vettem, az jutott az eszembe, hogy ez egy csodálatos lap és izgalmas, tartalmas hetek vannak mögöttem. Munkánk nem kizárólag egy lap megjelenéséig tart, hiszen forgatócsoportunk már a bécsi ECCO-IBD kongresszuson készíti az interjúkat hazai és nemzetközi professzorokkal.

Bővebben...
 

1. oldal / 38

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum