PROMLOGO 2 802

800 d

A Promenade Kiadó színes termékpalettájából kiemelkedik a hírlevél, amelyet ügyfeleink szívesen választanak szakmai üzeneteik támogatására, erősítésére. Csak az előző félévben 381 kiküldésünk volt (köztük reguláris hírlevél, eDM, hírlevél-különszám). A sokféle lehetőség közül a PILOT-csoportunk online managere, Magyar Dóra segít eligazodni, hogy közelebbről melyik hírlevél típust érdemes választanunk.

Bővebben...
 

07Legnagyobb erényünk abban mutatkozik meg, hogy mindig próbáljuk a saját határainkat feszegetni. Rendszerint ezeket sikerrel tesszük és a végeredmény képes önmagáért beszélni, mégis érdemes megállnunk és merengeni kicsit, hogyan és miért lesznek ilyen eredményeink. A Promenade csapat növekedésével az irodánk és a stúdiónk mérete is növekedett, ami már nem hat újdonságnak, hiszen már korábban beszámoltunk róla. Most azonban, szorosan az első webkonferencia után alkalmunk volt ezt a térnövekedést a következő adásunk előnyére fordítani.

Bővebben...
 

07Bár a Promenade videós részlegének munkamegosztását a „mindenki mindent” elv jellemzi, az elmúlt fél év során sikerült „kisajátítanom” a külföldi kongresszusok helyszínét bemutató kisfilmek vágását. Olyan izgalmas városok hangulatát, nevezetességeit és kultúráját próbáltam egy percbe sűríteni, mint Bécs, Washington, New Orleans, Párizs, Chicago, Amszterdam, Milánó és Stockholm. Ha valaki azt kérdezte volna tőlem, hogy a felsoroltak közül hová mennék el a legszívesebben, a skandináv krimik és Bergman hatására valószínűleg a svéd fővárost mondtam volna.

Bővebben...
 

800 06Nemrég beszámoltunk róla, hogy cégünk új irodába és környezetbe költözött. A nagy és meghatározó lépéseket látszólagosan kisebb megpihenés követte. Azonban a háttérben folyamatosan dolgoztunk, hiszen berendezkedtünk és kialakítottuk az új stúdiónkat, meg a tárgyalótermeket is. Viszont ezek után megint elérkezett az idő, hogy újból felálljunk és tovább haladjunk az utunkon. Ugyanis megtörtént az első webkonferencia az új helyszínen, egy korábbitól is patinásabb kivitelezésben. Az online tárgyalótermünket átalakítottuk, amelyben vendégül láttuk új partnereinket.

Bővebben...
 

01 800 escPárisba tegnap beszökött az Ősz. / Szent Mihály útján suhant nesztelen, / Kánikulában, halk lombok alatt / S találkozott velem.” - írja Ady Endre gyönyörű versében. Az ősz nemcsak velem találkozott, hanem a világ 146 országából érkező 33 ezer kardiológussal is, és nemcsak a Szent Mihály útján, hanem az Expo Porte de Versailles hatalmas területén is. Az Európai Kardiológus Társaság éves szakmai seregszemléje számunkra már hosszú évek óta hagyományosan a zsúfolt őszi kongresszusi szezon nyitányát jelenti: a Promenade szívügye.

Bővebben...
 

16A 2019-es év több szempontból is megújulást hozott a Promenade online üzletága számára. Tematikus webkonferenciáink sikerén felbuzdulva kerestük a megoldást, hogy a külföldi és hazai kongresszusok legfontosabb újdonságait miként oszthatjuk meg az érdeklődő orvosokkal a leggyorsabb módon, külföldi előadók és hazai résztvevő Key Opinion Leaderek tolmácsolásában. Erre dolgoztuk ki a Európában egyedülálló prémium Best-of-Congress webkonferencia szolgáltatásunkat, mely egy Promende szervezésű rendezvény, egy vagy több támogató bevonásával.

Bővebben...
 

16Mindenki életében eljön az idő, amikor fontos döntéseket kell meghozni, ami befolyásolja a jövőt és új irányokat mutat. Egy olyan utat, ami a megszokottból az izgalmas ismeretlenbe vezet minket. A Promenade életében ezt a fontos döntést idén kellett meghozni. Egy ilyen döntés mindig nehéz, de szerencsére a kiváltó ok pozitív. 6 év után új irodát kellett keresni, mert a cégünk olyan gyorsan növekedik és gyarapszik, hogy a szeretett munkahelyünk korábbi épülete már nem volt elég számunkra. Új, szép irodánk a Montevideó utca 7. szám alatt található, ahol a teljes harmadik emeletet elfoglaltuk magunknak.

Bővebben...
 

1. oldal / 48

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2019 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum