PROMLOGO 2 802

12Mikrofonpróba: egy, kettő, három. „My name is Richard Kovacs. I am the President of the American College of Cardiology. I am Hungarian.” Elnök úr harmadik generációs magyar és köszönöm a teljes szókincse. Ez azonban nem változtat azon, hogy amerikai mellett magyarnak is érzi magát. Megtiszteltetés számunkra, hogy elnökként az első interjúját a kongresszuson a Promenade-nak adta, régi barátságunk okán. Az ACC.19, az idei Amerikai Kardiológus Kongresszus találkozásokban, szakmai sikerekben és élményekben gazdagra sikeredett. Életre szóló élmény volt, hogy megismerhettem Roberto Canessat, aki fiatal egyetemistaként repülőgép-szerencsétlenséget túlélve barátait volt kénytelen megenni azért, hogy életben maradjon. „Az Andok hősének hívnak, az én hőseim pedig a beteg gyerekek” – mondja a gyermekkardiológus az interjúban.

Bővebben...
 

10Mindig nehéz, amikor két oldal egymástól különböző nézetei között kell megtalálni az egészséges egyensúlyt. Azonban vannak olyan témák, amelyekben mindenki képes egy kicsit engedékenyebb lenni és egy közös cél érdekében kompromisszumokat keresni, jobb esetben pedig találni is. Az „Integratív szemlélet az antibiotikum rezisztencia elleni küzdelemben” című rendezvényünknek pont az volt a feladata, hogy egy közös útkeresés során megoldásokat és lehetőségeket kínáljon egy ilyen súlyos problémát illetően. Én pedig nem csak nézőként, hanem szervezőként is részese lehettem egy ilyen fontos eseménynek.

Bővebben...
 

800 csapA világunk egyre gyorsabb iramot diktál. Pontosan emiatt nagyon fontos, hogy digitálisan is minél nagyobb felületen elérjük a célközönségünket. Szerencsére velünk együtt egyre több partnerünk osztja ezt a nézéspontot. Még nagyobb szerencse, hogy az elvárásaikat is képesek vagyunk teljesíteni. Ezek az együttműködések pedig a legtöbb esetben webkonferencia formájában öltenek testet. Újból egy elégedett, mindig visszatérő megrendelőnkkel tudtunk együtt dolgozni. A közös munka azért valósulhatott meg ismét, mert a webkonferenciák statisztikái mindig hozzák az elvárt eredményeket, hiszen így sokkal nagyobb elérést lehet produkálni, mint egy kongresszusi szimpóziummal.

Bővebben...
 

08 sivAz egyik kedvenc feladatomat kaptam meg a cégnél. Egy több éve tartó videós projektet kell újra álmodni és megvalósítani. Már a projekttel kapcsolatos megbeszélések során éreztem a bizsergést, hogy egy nagyon izgalmas és újszerű dologban lesz részem. Tavaly év végén érkezett a felkérés, hogy az orvosi egyetemeken tartott szervezett előadásokról kell készíteni fiataloknak szóló, figyelemfelkeltő és kreatív promóciós videókat. Ami nagyon fontos, hogy a felvételek nagyon jó minőségűek legyenek és teljesen vissza tudjuk adni az események hangulatát és ezáltal bevonzani a fiatal egyetemistákat a rendezvényekre.

Bővebben...
 

800 gal 06Ébredezik a természet, így a tudomány fája is nyitja élénk színű virágait. Ez a gondolat jutott eszembe, amikor a hajnali órákban útnak indultunk hazánk második legnagyobb városa felé, ahol a jól ismert és kedvelt Kölcsey Központban idén XXIV. alkalommal, március 6-9. között került megrendezésre a Debreceni Kardiológiai Napok. Kiadónk sok éve aktív résztvevője a rendezvénynek, ahol mindig szívesen fogadnak bennünket, hiszen a helyszínen terjesztett, méltán népszerű Kongresszusi Hírek kiadványunk színes, olvasmányos formában ad hírt az előadások legfontosabb szakmai üzeneteiről.

Bővebben...
 

02Hajnali 6 órakor az első busszal, elsőként érkeztünk meg a sajtószoba előtti végeláthatatlan hosszú folyosóra, azért, hogy a száznál is több újságírót megelőzzük és a legjobb helyet szerezzük meg magunknak az interjúinkhoz. Akkor ott arra gondoltam, hogy nekünk mindez még mindig nem elég. Nem elég, hogy a világ legnagyobb hematológiai rendezvényén San Diegóban egyedül vagyunk Magyarországról, nem elég, hogy egyedül vagyunk Kelet-Közép-Európából, nem elég, hogy száznál több anyaggal térünk haza Amerikából. Több kell, „Best of ASH” webkonferencia kell, a legmagasabb szakmai színvonalú, a legjobb magyar előadókat felvonultató, több helyszínes, körkapcsolásos, nagy nézettségű, saját webkonferencia kell. Olyan, ami eddig még soha nem volt Magyarországon.

Bővebben...
 

12Mi tagadás jól esik az ember hiúságának, amikor érkezésekor kedves barátja, az American Academy of Dermatology, az Amerikai Dermatológus Társaság sajtófőnöke Rose Holcomb, és vele együtt az egész sajtó stáb kitörő örömmel fogadja: „Csakhogy végre itt vagytok! Tegnap egész nap titeket kerestünk...” Szakadó hó, ónos eső, márciushoz képest szokatlanul komor időjárás fogadott minket a fővárosban és már az első órákban az első interjúalanyoktól egészen pontos időjárási helyzetképet szereztünk be Seattle-től Chicagón át Dallasig, hasonló tartalommal. Ez a kongresszus a világ legnagyobb dermatológiai rendezvénye, idén is közel 20 ezer résztvevő érkezett.

Bővebben...
 

1. oldal / 44

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum