PROMLOGO 2 802

sza vHölgyem, ön olyan jól informáltnak tűnik, megmondaná merre van a Sütivásár? - fordult hozzám egy kedves bajuszos úriember, nem tagadom hiúságomat legyezgetve. Ezért persze őt szívesebben igazítottam útba, mint az előző ötvenkét érdeklődőt, akik irányító táblák hiányában tőlem próbálkoztak megtudni a kellemes szombat délelőtti program pontos helyét. Paradox módon a hatalmas orlandói kongresszusi központon ez alkalommal a tortakiállítás és a gasztroenterológus világkongresszus osztozott, én pedig éppen egy útelágazásnál a folyosón ülve várakoztam a riportalanyainkra.

Bővebben...
 

sza vSan Diego az Egyesült Államok 8. legnagyobb városa, haditengerészeti kikötő és bázis is egyben, amely Kalifornia (és az USA) legdélnyugatibb szegletében helyezkedik el, a Csendes-óceán partján, az azonos nevű megyében. Idén novemberben nem csak a Gázlámpás negyed és Balboa park vonzotta ide az embereket. Itt tartotta az Amerikai Reumatológia Társaság (ACR) az éves kongresszusát 2017. november 3-8 között! A pálmafák tövében a világ összes tájáról - köztük többen Magyarországról - érkeztek reumatológusok és immunológusok, hogy bemutassák és megvitassák a legújabb áttörést hozó eredményeket.

Bővebben...
 

sza vElképzelni sem lehetett volna ideálisabb helyszínt Barcelona városánál, amely az Európai Nőorvos Társaság (ESG) 12. Kongresszusának adott otthont idén. Az október 18-án kezdődő konferenciára Magyar Dóra kolléganőmmel volt szerencsém kiutazni, akivel együtt dolgozunk ezen a szakterületen. Mivel eddigi pályafutásunk során mindig hazai nőorvos rendezvényeken vettünk részt, kíváncsian és izgatottan vártuk miben más, miben különbözik egy nemzetközi kongresszus. A Barcelona futball stadion szomszédságában lévő Fairmont Hotel és annak varázslatos, egzotikus kerthelyisége biztosított otthont a több szálon futó továbbképzéseknek, valamint a szponzori standoknak.

Bővebben...
 

07 sza 43Nincs annál szebb érzés, mint amikor az ember a világhatalom fővárosában, a Capitolium és a Fehér Ház tőszomszédságában, a washingtoni kongresszusi központban, a 9 ezer hepatológus nyüzsgő tömegében magyar szóra lesz figyelmes és a földijével találkozik. A találkozás persze nem a véletlen műve volt. Az amerikai riportalanyok mellett felkértük Tornai István tanár urat is, a debreceni egyetemről, hogy foglalja össze kameránk előtt azokat a legfontosabb szakmai újdonságokat, amelyeket az American Association for the Study of Liver Diseases kongresszusán hallott.

Bővebben...
 

800 kamHétköznapi lendületes munkavégzés közepette megszervezésre került a céges jó idő búcsúztató csapatépítés. A kellemest a hasznossal ötvözte a Promenade Publishing House csapata, október 10-én a székhelyünkön tartandó áramszünet során. Helyszínnek, a céges kertet választotta a csapat, a körülmények adottak voltak a gyönyörű budai hegyoldalon. Remek alkalom volt arra, hogy a munkatársi kapcsolatok más alapokra kerüljenek és a barátságok mégjobban elmélyüljenek a csapattagok között. Persze, azért a háttérből csak-csak elő kerültek a tennivalók megvitatása és a munkák egyeztetése, de azért így a szabadban, a finom falatok és illatok társaságában kellemesebb volt, mint a négy fal között..

Bővebben...
 

800 kamNincs is üdítőbb érzés, mint belecsöppenni Madrid meleg, nyüzsgő vérkeringésébe a budapesti borongós, őszi, szürke hétköznapokból. Ezzel az érzéssel szálltam le a repülőgépről Dr. Brázda Edgár Igazgató Úrral és Szabadosné Dórival csütörtökön este a spanyol fővárosba, ahol a legnagyobb európai onkológus kongresszust rendezték az idén. Mindhárman tudtuk, hogy nagy kihívás előtt állunk, hisz több mint 40 interjúalany várt minket 9 szimpózium felvétellel. Pénteken reggel, Thomas az ESMO munkatársa és egyben jó barátunk meleg öleléssel köszöntött minket a helyszínen.

Bővebben...
 

800 kamIzgatottan indultunk neki a világ legnagyobb kardiológiai kongresszusának 2017. augusztus 26-án, amelyre több mint 32 000 résztvevőt vártak és több mint 4500 absztrakt érkezett be. Idén Barcelona adott otthont a jeles szakmai eseménynek, ahol kiemelt téma volt a PCI 40 éve. Sokan lemondták az útjukat a magyar orvosok közül is a sajnálatos terroresemény után, de az életnek folytatódnia kellett, és az ismét turistákkal teli, pezsgő La Ramblán már csak a koszorúk és mécsesek emlékeztettek a szörnyű eseményre.

Bővebben...
 

1. oldal / 35

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2017 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum