PROMLOGO 2 802

800 csillaA Promenade Kiadó print palettájából a Metabolizmus mellett a Cardiologia Hungarica kiadvány menedzseri feladatait koordinálom. Mindkét lap nagyon közel áll hozzám, megtiszteltetés számomra, hogy két ilyen fontos területet képviselhetek, amely szakmai súlyában, minőségében, megjelenési formájában méltón tükrözi a társasági lapoktól elvárt magas színvonalat. Számokban kifejezve az elmúlt félév rekordot döntött, hiszen a kardiometabolikus területen összesen 75 kiadványt 200.000 példányban jelentettünk meg a kívánt célcsoport felé.

Bővebben...
 

800 DSC 0014A Promenade Kiadó a kezdetek óta törekszik arra, hogy minden évben valamilyen új kommunikációs fórumot hozzon létre az orvos és a gyógyszerész szakma képviselői felé. Idén egy régóta kitűzött cél lebegett a szemünk előtt: a mozgásszervi betegségek kapcsán szerettünk volna egy folyóiratot és egy hozzá tartozó online felületet indítani. Az évindító ötletelések után kora tavasszal úgy határoztunk, hogy egy interdiszciplináris kiadványt hozunk létre, mivel a mozgásszervi betegséget több társszakmát is érintenek. Így kerültünk kapcsolatba több olyan orvosszakmai társasággal, akikkel nagy örömünkre most először együtt is dolgozhatunk.

Bővebben...
 

800 self newTombol a nyár a kollégák és partnerek zöme szabadságon tartózkodik, mit is lehet ilyenkor tenni a hétköznapi feladatok elvégzése mellett, mint gondolatokban elbarangolni. Így jutottam el egy portálra, ahol rengeteg idézetet találtam, melyek közül Christopher Paolini fogott meg a legjobban az alábbiakkal: „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert nem létezik, és soha nem is fog. Mert mindig csak jelen van.” Ha tovább visszük a gondolatot rádöbbenünk, hogy a múltunk határozza meg a jelenünket, ezzel pedig a jövő félelmeit kergethetjük el. Én személy szerint ezt is tettem.

Bővebben...
 

800 gerAz idei év első fele sok izgalmat tartogatott a Promenade online részlegének életében, ugyanis megkezdtük a webkonferencia és videoanyagjaink technikai korszerűsítését, elkészítettük első animációs filmünket. Fél év telt el a 2018-as évből és úgy gondoltuk ideje összegezni az elmúlt időszakot, mit is sikerült elérnünk. Az alábbi cikk azonban mégse egy klasszikus összegzés, hanem inkább az elmúlt időszak átgondolása, értelmezése. Az eddigi időszak leginkább az átalakulásról, az új irányokkal való kísérletezésről szólt azon projektek kapcsán, amikben munkámra számítottak, és mindjárt az évet egy olyan világban kezdtük meg, melyben a Promenade-nak még nem voltak korábban tapasztalatai

Bővebben...
 

9Borongós csütörtök délután volt, mikor útnak indultunk az ABBA és Alfréd Nobel városába, Stockholmba, az EHA 23. kongresszusára. Szállásunkat Alvsjö negyed mesebeli házikói között találtuk, ahol számomra meghökkentő módon 18 fokban pancsoltak a szomszéd kisgyerekek a kerti medencében. Péntek reggel utunk egyenesen a Stockholmsmassanbe vezetett, ahol már javában a tudományé volt a főszerep. Dr. Brazda Edgár orvosigazgató és Szabadosné Dóra operatőr kollégákkal a reggeli sajtótájékoztatóra siettünk, hogy meghallgassuk a legfrissebb kutatási eredményeket és practise changing bejelentéseket. Nagyon izgalmas és felemelő érzés első kézből kapni az információkat a projektek vezetőitől.

Bővebben...
 

02 ascoPiros viharjelzés és süvítő szél a Michigen tavon, szenzációs drogfogás és meggyilkolt FBI ügynök a déli külvárosban, Taylor Swift szuper koncert és Cubs baseball meccs a stadionban, kézműves kiállítás és habos sörfesztivál a Millennium Parkban, kötekedő újságírók és tumultuózus jelenetek a sajtóteremben... Egyszóval Chicago a szokásos arcával fogadott bennünket, amikor megérkeztünk az American Society of Clinical Oncology éves kongresszusára.

Bővebben...
 

2IMG 7273Fantasztikusan indult a nyár a Pormenade Kiadónál. Június első hétvégéjén ott voltunk a Magyar Gasztroenterológiai Társaság 60. Nagygyűlésén, amely nem csak a kerek évszám miatt volt kivételes számomra, hanem hogy az első nagy kongresszus, amin ott lehettem. Izgatottan készültem interjúimra, amiket kiváló szaktekintélyekkel Prof. Dr. Altorjay Istvánnal, Prof. Dr. Harsányi Lászlóval és Prof. Dr. Herszényi Lászlóval készíthettem. Az előadásokról már nem is beszélve, hiszen csak friss, és kimagasló szimpóziumokat láttunk.

Bővebben...
 

1. oldal / 40

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Print

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum