PROMLOGO 2 802

800 wkonfkepKiadónk idén nagy kihívás elé nézett, mikor a Magyar Kardiológusok Társasága 2017. évi Kongresszusára látogatott, mivel 29 videóinterjú és 7 szimpóziumi felvételre kaptunk megbízást. Kongresszusi Hírek kiadványunk két lapszámmal jelentkezett, naponta friss tartalommal. Azon dolgoztunk, hogy a Cardiologia Hungarica 2017/2-es száma is megjelenjen a kongresszus idejére, amelyet a főszerkesztő, Varga Albert professzor a helyszínen már türelmetlenül várt és elégedetten fogadott. Az új, 5 féle magyar nyelvű ESC pocket guideline-t a kongresszusra debütáltuk, mely nagy népszerűségnek örvendett. A standunkon nagy volt a sürgés-forgás, az érdeklődés print kiadványaink és az online aktivitásaink iránt.

A konferencia visszaköltözött a Balaton partjára, két hotel látta vendégül a programokat. Aki az előadások közben szünetet tartott, a teraszon gyönyörű kilátásban részesült, és az utolsó napon, szombaton pedig élőben nézhette végig az évadnyitó vitorlabontó versenyt.

A kongresszuson sok határon túli és nemzetközi szakemberrel találkozhattunk. Tiszteletét tette az ESC elnöke, Jeroen Bax professzor úr, valamint két alelnöke, Lina Badimon professzor asszony és Merkely Béla professzor úr is. Egyik este még egy kis városnézésre is volt időnk: a kihagyhatatlan Tagore sétányt és a 2014-ben gyönyörűen felújított Állami Szívkórházat is útba ejtettük, melyet eddig csak hallomásból ismertem.

Ezúton szeretném megköszönni az interjúalanyok, szervezők, és nem utolsó sorban a Promenade csapat segítő közreműködését.


Kövesdi Annabella

junior manager

 

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum