PROMLOGO 2 802

800 wkonfkepSzikrázó, napsütötte reggelen indultunk útnak, hogy a minden évben-májusban megrendezett Kávészünet kongresszusra ellátogassunk. Az idei év jelmondata: Gyermekkor, a felnőttkor egészségének záloga. Ezzel a nagyon fontos témával foglalkozott a kongresszuson megtartott több előadás is. Most is, mint mindig körültekintő szervezés és felkészülés előzte meg a kongresszusi részvételünket. Pénteki utazásunkat már egész héten egyeztetések, interjú felkérések előzték meg. Kiadónk összehangolt munkája segítette, hogy minél gyorsabban és könnyebben felkészüljünk az utazásra. Az interjú felkérést lelkesen, segítőkészen fogadták a doktorok, professzorok. Pozitív hozzáállásuk nagyban segítette az interjúk elkészítésének menetét, gördülékenységét. Örülök, hogy élőben is találkozhattam a már korábban csak névről ismert doktorokkal. Sokszor levelezés útján és telefonon tarjuk a kapcsolatot, így végre alkalom nyílt arra, hogy élőben is találkozzunk. Sokan mosolyogva, kedvesen fogadtak minket és lelkesen adtak interjút, mert örültek neki, hogy a gyermekek egészségéről szóló fontos mondanivalójuk sokakhoz eljuthat, azokhoz is akik kongresszuson esetleg nem tudtak résztvenni.

Utolsó alkalommal mikor Siófokon jártunk kongresszuson még a januári időben mínuszok röpködtek. Most a tavaszi időjárásban, napsütés és madárcsicsergés mellett a szabadban tudtuk elkészíteni az interjúkat. Ezúton is köszönöm a kollégáknak, hogy egy ilyen nagyszerű és támogató csapat tagja lehetek.

Az interjúkat hamarosan a gyermekorvostovabbkepzes.hu oldalon tekinthetik meg.


Tóth Laura

marketing asszisztens

 

800 rip4 800 baba 800 csap

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum