PROMLOGO 2 802

800 lead 169adasMozgalmas májust tudhatunk magunk mögött, ebben a hónapban majd minden héten legalább egy webkonferenciát szerveztünk, amelyek mindegyike tartogatott valami újdonságot, kihívást számunkra. Három részes cikksorozatunkban ezeket fogjuk bemutatni és összefoglalni, miért is voltak ezek izgalmas és némiképp rendhagyó adások.

Cikksorozatunk első részében egy nemzetközi webkonferenciát mutatunk be, amelynek keretében a közép-kelet európai régió számára, 7 országba sugároztunk élő adást. Valójában nem újdonság már számunkra egy ilyen több országra szóló sugárzás, csináltunk már korábban hasonlókat. Volt olyan adásunk is, ahol – hasonlóan a mostanihoz – nemzetközi előadógárda előadásait közvetítettük budapesti stúdiónkból, de volt olyan is, amikor nem csak az előadók, de a helyszín is külföldi volt, Prágától Bécsen át Varsóig több országot is megjártunk már.

A mostani adás azonban abban tért el a megszokottól, hogy az egyik előadónk az Egyesül Királyságból sajnos személyesen nem tudott jelen lenni az adás idejében, ezért őt Skype-on keresztül csatlakozott a stúdióban ülőkhöz. Előadását a biztonság kedvéért már napokkal korábban előre rögzítettük, a diszkusszióba viszont élőben kapcsoltuk be. Nagyon fontos egy ilyen megoldásnál a távol lévő előadó felkészültsége, gyakorlottsága, technikai affinitása, hogy miként tudja beállítani a technikai eszközeit, videókameráját, mikrofonját, hogyan tudja a környezetét úgy berendezni, hogy az a felvétel szempontjából megfelelő legyen. Ezzel szerencsére most minden rendben volt, az eladó nem először vett részt hasonló projektben, gyakorlott volt. De természetesen fel vagyunk készülve arra is, hogy kisebb vagy nagyobb stábbal, technikai eszközökkel kiutazzunk egy-egy ilyen felvétel és élő kapcsolás megvalósításához.

Összefoglalva tehát a webkonferencia remekül sikerült, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a résztvevő országokból több százas nagyságrendben kapcsolódtak be a nézők, akik ezzel a megoldással a távol lévő előadókkal értékes szakmai diskurzust tudtak lefolytatni.


Barkó Zsolt

senior online manager

 

 

1. rész: Nemzetközi webkonferencia ➞
2. rész: Sikeresen szerepelt az Xvote ➞
3. rész: Műtéti webkonferencia ➞

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum