PROMLOGO 2 802

800 csapat khIdén májusban második alkalommal vettünk részt a Magyar Nőorvos Társaság Továbbképző Tanfolyamán. A szakmában az egyik legkiemelkedőbb és legnívósabb eseménynek számító rendezvényen a Promenade Orvosi Lapkiadó mind print, mind online vonalon képviseltette magát. Mint minden kongresszusra, ide is a legfrissebb anyagainkkal készültünk. Az alapot a Magyar Nőorvosok Lapja aktuális lapszáma adta, melynek fő vonulata ezúttal a nőgyógyászati onkológia volt. A kiadványt egyenesen a nyomdából szállítottuk a helyszínre, így az érdeklődők rögtön a regisztrációhoz érve át is vehették azt.

A számtalan kiállító között sok ismerős arccal találkoztunk, és több új kapcsolatot is sikerült kialakítanunk. Nagyon jó érzés volt, amikor egy-egy standhoz érve megpillantottuk a korábbi hónapok munkáit egy-egy akkreditált különlenyomat formájában.

A print vonal mellett természetesen az online aktivitás is nagyon fontos számunkra. A Társaság Elnökével Bódis József Professzor Úrral, illetve a továbbképző tanfolyam fő szakmai szervezőjével Ács Nándor Professzor Úrral készített videóinterjúk mellett olyan szaktekintélyek is kameránk elé álltak, mint Paulin Ferenc Professzor Úr, az MNT 2016. évi Semmelweis díjának kitüntetettje. Az elkészült interjúkat a társaság hivatalos honlapján, az mnt.hu-n tekinthetik meg az érdeklődők. A színvonalas független interjúk mellett ügyfeleink megbízásából több témában készítettünk egy-egy szimpóziumhoz kapcsolódó videóinterjút, illetve a szokásos szimpóziumfelvétel sem maradhatott el.

A nőgyógyászat portfólióért felelős menedzserként úgy érzem az elmúlt két évben folyamatosan tanulunk a szakterületet illetően, hónapról hónapra új technikákról, gyógymódokról, termékekről hallhatunk és olvashatunk, és egy ilyen fórum is remek alkalom a tájékozódásra. Bízom benne, hogy a jövőben is folytatódik ez a tendencia, és az együttműködés a Társasággal, illetve kedves ügyfeleinkkel.

.


Gyarmati Edina

senior manager

 

Print

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Metabolizmus

metab borito k

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum