PROMLOGO 2 802

800 csapat khHölgyem, ön olyan jól informáltnak tűnik, megmondaná merre van a Sütivásár? - fordult hozzám egy kedves bajuszos úriember, nem tagadom hiúságomat legyezgetve. Ezért persze őt szívesebben igazítottam útba, mint az előző ötvenkét érdeklődőt, akik irányító táblák hiányában tőlem próbálkoztak megtudni a kellemes szombat délelőtti program pontos helyét.

Paradox módon a hatalmas orlandói kongresszusi központon ez alkalommal a tortakiállítás és a gasztroenterológus világkongresszus osztozott, én pedig éppen egy útelágazásnál a folyosón ülve várakoztam a riportalanyainkra. Akik érkeztek is, óramű pontossággal az előre egyeztetett időpontra. Kedvesek és készségesek, mint az amerikaiak általában, profi módon összefoglalják a témájukat. Különösen érdekes volt a rózsaszín ruhás hölgy, Susanda Kane a Mayo Klinikáról, aki saját, tanulságos eseteit mutatta be, szemléletesen. A vele készült interjút és a többi videofelvételt a CongressReport.eu és a GastroNews.hu oldalainkon láthatják, valamint a Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle lapunkban olvashatják majd.

Minden alkalommal összegyűjtöm és gondosan áttanulmányozom a megjelenő újságokat is, hogy saját kiadványunk, a Kongresszusi Hírek számára új ötleteket találjak. Úgy tűnt a gasztroenterológusok jó célcsoportot jelentenek, mert a lapban több befektetési tanácsadó is hirdetett, ilyet meg nem láttam. Másfelől egy izgalmas interaktív betegtájékoztató weboldalra is felfigyeltem „Gastro Girl” néven, ami nem recepteket osztott meg, hanem ezen betegségek megelőzésére és gyógyítására fókuszált. S ahogyan floridai barátom megosztotta az örök bölcsességet: „A kongresszusokat mindig jó helyeken rendezik…” S tényleg a világkongresszus több ezer résztvevője a meseszépre varázsolt Orlandóban, a ragyogó napsütésben, szépséges virágok és madarak között töltötte a tudományos továbbképző napokat.


Veress Pálma

szerkesztő

 

7516816576 IMG 2065 7516790656 IMG 2034 7516790656 IMG 2060
7516790656 IMG 2033 7516798656 IMG 2087 7516798656 IMG 2102

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum