PROMLOGO 2 802

800 csapat khElképzelni sem lehetett volna ideálisabb helyszínt Barcelona városánál, amely az Európai Nőorvos Társaság (ESG) 12. Kongresszusának adott otthont idén. Az október 18-án kezdődő konferenciára Magyar Dóra kolléganőmmel volt szerencsém kiutazni, akivel együtt dolgozunk ezen a szakterületen. Mivel eddigi pályafutásunk során mindig hazai nőorvos rendezvényeken vettünk részt, kíváncsian és izgatottan vártuk miben más, miben különbözik egy nemzetközi kongresszus. A Barcelona futball stadion szomszédságában lévő Fairmont Hotel és annak varázslatos, egzotikus kerthelyisége biztosított otthont a több szálon futó továbbképzéseknek, valamint a szponzori standoknak.

A szinte minden témát felölelő szakmai programban egyaránt találhattunk előadásokat a korszerű fogamzásgátlásról, nőgyógyászati onkológiáról, a HPV aktuális kérdéseiről, az infertilitásról, a menopauza tüneteiről, kezeléséről. Nemcsak a független előadásokon, de a színvonalas szponzorált szimpóziumokon is megteltek a 300-400 férőhelyes előadótermek. A poszterszekciót és a kiállítói standokat körbejárva többször találkoztunk olyan gyártókkal, termékekkel, melyek Magyarországon egyelőre nem ismertek, így ebből a szempontból is kiváló lehetőséget nyújtott a kongresszus a tájékozódásra.

A kongresszuson nagyon sok új impulzus ért minket és rengeteg hasznos tapasztalatot szereztünk, a város folyamatos pezsgése és a kellemes időjárás pedig üdítően hatott ránk. Ígérjük, hogy a közeljövőben a Magyar Nőorvosok Lapja társasági folyóiratban bővebben is olvashatnak majd egy beszámoló formájában a kongresszusról, de addig is beszéljenek a képek.


Gyarmati Edina

senior manager

 

Print

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum