PROMLOGO 2 802

mot 08Hajnalban indult útjára Igazgató úr vezetésével a Promenade csapata a Debreceni Klinikán megrendezésre kerülő webkonferenciára. Egy komplett stúdió kellet kiépíteni, ami még a mi rutinos csapatunknak is időbe tellett. Ezért is indultunk a hajnali pirkadat előtt és mentünk több autóval.

A Debreceni II. sz. Belgyógyászati Klinika tárgyalótermében egy konferenciához illő helyet sikerült kialakítanunk. Az összeszokott csapatmunka és precizitás ismételten célba talált ezen a rendezvényen is. A megrendelő képviselete nagyon pozitívan értékelte azt a munkát, amit a helyszínen végeztünk. Kompletten átrendeztük az adott helyszínt, hogy jobban megfeleljen egy webkonferencia elvárásainak, amit természetesen a konferencia befejezése után eredeti állapotába állítottunk vissza.

Jó volt egy kicsit kiszakítani a több tucat orvost a szürke hétköznapokból és egy nívós rendezvényt az általuk nagyon jól ismert helyszínen létrehozni a szemük láttára. A legtöbb résztvevő, az adott napon még betegeket látott el az osztályon vagy járóbeteg allátásban, így sokan még beöltözve hallgatták végig az előadásokat.

Illés Árpád professzor úr a webcastban külön megköszönte a Promenade csapatának ezt az értékes rendezvény lebonyolítását! A következő rendezvény előkészületeinek még a helyszínen neki is álltak.

Nekem kifejezetten nagy élmény volt, hogy a helyszínen lehettem, és további tapasztalatokkal bővülve folytathatom tovább a munkát.


Rózsás Máté

junior manager

 

01 helyszin 02 helyszin 03 helyszin

 

 

Print

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum