PROMLOGO 2 802

mot 08Webkonferenciákban bővelkedő novembert zártunk a héten, amely adásaink érdekessége, hogy pontosan fele-fele arányban nemzetközi és hazai sugárzásokról volt szó. Ahhoz képest, hogy egyik alkalommal Moszkvába, máskor pedig Pozsonyba kellett kiköltöztetnünk a komplett stúdiónkat, az már csak elhanyagolható technikai kihívást okozott, hogy egy 8 ország számára sugárzott adásba egy dán előadót kellett saját otthonából bekapcsolnunk élőben, Skype-on keresztül.

Valójában ez a feladat nem volt már újdonság a számunkra, hiszen tavasszal egy másik előadót az Egyesül Királyságból kapcsoltunk be hasonló módon. A biztonság kedvéért már napokkal korábban előre rögzítettük, a diszkusszióba viszont élőben kapcsoltuk be az előadót. Nagyon fontos egy ilyen megoldásnál a távol lévő előadó felkészültsége, gyakorlottsága, technikai affinitása, hogy miként tudja beállítani a technikai eszközeit, videókameráját, mikrofonját, hogyan tudja a környezetét úgy berendezni, hogy az a felvétel szempontjából megfelelő legyen. Ezzel szerencsére most is minden rendben volt, az eladó nem először vett részt hasonló projektben, gyakorlott volt. De természetesen mi is fel vagyunk készülve arra, hogy kisebb vagy nagyobb stábbal, technikai eszközökkel kiutazzunk egy-egy ilyen felvétel és élő kapcsolás lebonyolításához.

Összefoglalva, ez az adás is kiválóan sikerült, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a több százas nézőszám, a zökkenőmentes technikai lebonyolítás és végül legfontosabbként partnerünk elégedettsége.


Barkó Zsolt

senior online manager

 

800 AZ-02 800 AZ-04 800 AZ-03

 

 

Print

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum