PROMLOGO 2 802

mot 08Ez a kép egy igazán kivételes pillanatot ragadott meg. Íme, a Promenade csapat pár pihenő perce egy jól végzett kongresszus után, éppen Debrecenben. Nálunk mindig pörög az élet, de ennyire zsúfolt hónapunk régen volt már!

Novemberben három nagyon sikeres nemzetközi webkonferenciát bonyolítottunk, kettőt külföldről, egyet saját stúdiónkból. Két magyar nyelvű webkonferenciát is szerveztünk, az egyiket vidéki egyetemről közvetítettük. Négy hazai kongresszuson vettünk részt, tucatnyi felvételt és videointerjút készítettünk. Mindeközben a stúdiónk kilincsét egymásnak adták az online továbbképzéseink előadói.

Nemcsak az volt különleges ebben a novemberben, hogy mennyiségi rekordot döntöttünk, hanem az is, hogy szakmai fejlődésre is képesek voltunk: a monitort meg kellett osztani, mert azonos időben futott két programunk. Amire különösen büszkék vagyunk az, hogy a saját fejlesztésű X-vote és eAsk rendszereink kiválóan működnek a webkonferenciák idején, rugalmasan és gyorsan alkalmazkodunk a megrendelő újabb és újabb last minute igényeihez, nézőszámaink magasak, a megrendelők pedig rendszerint már a helyszínen jelzik, hogy folytatás következik.

Ami pedig igazan jól esik az az, hogy Illés professzor úr még az élő adásban külön megköszöni a Promenade csapatának a webkonferencia kivitelezését... Az eseményekről munkatársaink beszámolóit a következőkben olvashatják, hogyan látták ők mindezt belülről.


Veress Pálma

szerkesztő

Webkonferencia beszámolók:

Print

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum