PROMLOGO 2 802

800 Ildi es CsillaÖrömmel tartjuk a kezünkben az Onkológia & Hematológia idei első lapszámát, amely gazdag tartalommal jelent meg. Decemberben két nagy amerikai kongresszuson is részt vettünk, ahonnan sok izgalmas újdonsággal tértünk haza. A san antonioi SABCS az emlőrák területén szolgált friss hírekkel, míg a hematológiában a washingtoni ASH nagy bejelentéseitől volt hangos a sajtó. Idei első lapszámunkban csokorba szedtük a legfontosabb új eredményeket, melyek a gyakorlati munka során segítik orvosainkat.

A tavalyi évhez hasonlóan print vonalon 6 lapszámmal készülünk, melyekben az uroonkológia, dermatoonkológia és fej-nyaki daganatok kezelésével kapcsolatos legfrissebb összefoglalókat olvashatják az év folyamán. Az idei évben is tudósítunk a világ legnagyobb onkológiai orvos kongresszusairól, úgy mint Chicagoból az ASCO-ról, Münchenből az ESMO-ról és Stockholmból az EHA-ról. A külföldi konferenciákhoz hasonlóan több hazai rendezvényen is jelen leszünk kamerával, többek között a MUOT, MAGYOT, Limfóma kongresszuson is. Kiemelt figyelmet fordítunk az Onkológia Intézet rendezvénysorozatára, a Kékgolyó Napokra, melyet honlapunkon is elérhetővé teszünk látogatóinknak.

Az onkológia forrongása az online aktivitásainkban is utat tört magának. Gondolok itt a szinte heti rendszerességgel tartott standalone rendezvényekre, webkonferenciákra, workshopokra.

A konferenciákhoz kapcsolódóan 2018 első félévében egy unikális rendezvénnyel készülünk orvosaink számára, melyről részleteket a márciusi hírlevelünkben olvashatnak majd!

Kolléganőmmel Kovácsova Csillával nagy örömmel foglalkozunk ezzel az izgalmas területtel (onkologia.olo.hu), ahol az elmúlt egy évben nagyon sok jó kapcsolatot alakítottunk ki a szakmával és termékmenedzserekkel. Boldogsággal tölt el, hogy ily módon hozzájárulhatunk a betegek gyógyulásához.

Pereszteghy Ildikó
manager

 

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum