PROMLOGO 2 802

800 dkn 04Még a látóhatár fölött volt a telehold narancssárga korongja, amikor elindultunk a hazai kardiológus társadalom második legnagyobb létszámú szakmai fórumára, az immár 23. alkalommal megrendezett Debreceni Kardiológiai Napokra.

A csomagtartóban sorakoztak az erre az alkalomra készített Kongresszusi Hírek kötegei arra várva, hogy kiosszuk a rendezvényre érkező résztvevőknek. A 12 oldalas kiadvány a több napos szakmai programból ízelítőt adó előadás-összefoglalókat, néhány kiemelt téma szakavatott ismerőjével folytatott interjúkat és olyan internetes oldalajánlókat tartalmazott, mint a Hipertonia.olo.hu, a KardiologiaOnline.hu, valamint a CongressReport.eu. Ezek mellett olvasható volt benne a kiadónk által gondozott Cardiologia Hungarica főszerkesztőjével készült interjú, amiben Varga Albert professzor beszámolt a Magyar Kardiológusok Társaságának tudományos folyóiratában az elmúlt évben sikeresen megvalósított terveiről.

A csomagtartót azonban leginkább azok a kamerák, állványok, lámpák és mikrofonok töltötték meg, amikre a megrendelt szimpóziumi videófelvételek és interjúk elkészítéséhez szükségünk volt. Miután évek óta rendszeres résztvevői vagyunk a rendezvénynek és az annak keresztmetszetét adó, ott felvett videóinterjúkat később hírlevélben kiküldjük tájékoztatást nyújtva azoknak, akik személyesen nem lehettek ott a konferencián, az interjúra felkért előadók és üléselnökök mosolyogva üdvözöltek bennünket és rutinosan nyilatkoztak kameráink előtt. Az összhang a 6 fős csapatunk között is maximálisan működött, ami azért is örvendetes, hiszen a régebbi kollégák mellett a feladatokkal most ismerkedő új munkatársak is voltak.

Az ezévi Debreceni Kardiológiai Napokat sajnos egy szomorú esemény is beárnyékolta. Néhány nappal a rendezvény előtt váratlan hirtelenséggel meghalt Czuriga István professzor, aki az egyik alapítója és kezdetektől fogva fáradhatatlan szervezője volt a rendezvénynek. Az ünnepélyes megnyitón egy perces néma főhajtással emlékeztünk meg róla. Ezúttal elmaradt a vele tervezett interjú, mert már nem tudja megkérdezni, hogy „Kedves Andrea, most miről fog kérdezni?” A sikeresen teljesített feladatok kapcsán a jól végzett munka örömét ezúttal csendesebben éltem meg.


Nádasdy Andrea

szerkesztő

 

800 dkn 04 800 dkn 14 800 dkn 02
800 dkn 05 800 dkn 16 800 dkn 13

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum