PROMLOGO 2 802

03Hajnalban még a nap is más – szólt a régi United-dal az autórádióból, mikor április 13-án kicsivel reggeli 4 óra után elindultunk az Oktató Családorvosok XIX. Továbbképző Konferenciájára, Siófokra.

Mindig, mikor ilyen beszámoló jellegű cikket kell írnom, felmerül bennem a kérdés, az olvasó miről szeretne olvasni a leginkább. Egy rövid technikai ismertetőt, amellyel betekintést engedek a háttérmunkába, vagy esetleg egy élménybeszámolóra van igény, mint egy csapat tagja miként láttam az eseményt? Most azonban viszonylag könnyebb dolgom van, mert kicsit újszerűen szeretném egy olyan aspektusból megfogni a Siófokon történteket, ami egyik előbb felvázolt oldalhoz se csatlakozik: az esemény üzenetére. Úgy gondolom, mikor ezeket a sorokat írom, hogy figyelembe kell venni, hogy a Promenade ezévi első webkonferenciája sikerrel zárult, és nagy elégedettségre ad okot, hogy nem csak a partnereink voltak elégedettek, de a jelenlévő résztvevők is. Akárcsak azt is, hogy a „Családorvoslás négy őseleme” konferenciára Kiadónk ismét egy színvonalas kiadványt készített el.

Így sokadszorra is egy olyan program szervezését végezte el sikerrel csapatunk, ahol ötvözve, egymást kiegészítve jelen voltak online és print termékeink. De, amit talán igazán érdemes kiemelni az a konferencia számomra legfontosabb mondanivalója volt: az odafigyelés. Ez az üzenet többek között Rozsos Doktor Úr tanulságos és sokszor meghökkentő előadása közben is elhangzott, illetve nyomatékosította a többi szimpózium előadása, illetve egy szűrőállomás is, mely a tematikus „Megelőzés Éve” program keretei között volt jelen Siófokon.

Teljesen meglepő volt az a közvetlenség, mely a konferencián fogadott minket, ahogy pozitívan viszonyultak hozzánk, akik nem vagyunk orvosok. Meglepő volt, hogy a konferencia főszervezője, Dr. Tamás Ferenc hajnali 6 óra előtt – bár fáradtan - lelkesen és segítőkészen fogadta csapatunkat és segítette munkánkat. Akárcsak az is kellemesen érintett, hogy a webkonferencia előtt és után milyen közvetlenül lehetett beszélni a résztvevő szaktekintélyekkel.

Minden közvetítés, előadás, rendezvény melynek megvalósításában a Promenade kötelékeiben részt veszek, a legfőbb célja egy üzenet eljuttatása. Ilyen üzenet lehet egy új kezelési módszer bemutatása, egy minden korábbinál sikeresebb hatóanyag ismertetése. De nem feledkezhetünk meg, hogy -mint jelen szimpózium esetén is - sokszor a kicsinek, egyszerűnek, netalán szentimentálisnak ható üzenetek a legfontosabbak. Úgy gondolom, ez a webkonferencia akkor válik igazán sikeressé, ha az azt látó háziorvosoknak sikerül minél több páciensük ráébreszteni arra: a legfontosabb az odafigyelés, hogy időben reagáljunk testünk jelzéseire és felkeressük háziorvosunkat.


Bartók Gergely

kreatív projekt menedzser

 

800 DSC 0009 800 DSC 0081 800 DSC 0081

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum