PROMLOGO 2 802

01Három napra egy külön mini állammá vált Balatonfüred, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága éves kongresszusán mindenki a kongresszusi útlevéllel szaladgált előadásról előadásra, standról standra, a pecsétek összegyűjtése után a szerencsés egy ESC kongresszusi úttal lett gazdagabb. Az időjárás most kedvezett a résztvevőknek, akik az ország, sőt Európa különböző szegletéből érkeztek. Jeroen Bax, az Európai Kardiológiai Társaság elnöke is most már visszatérő vendégnek számít.

A Promenade standon nagyon sok résztvevő megfordult, a kiadványaink iránt sokan érdeklődtek. Érdekesség, hogy ebben az évben 1200 kilogramm print anyagot adtunk ki és szállítottunk a kongresszusra. Az absztraktkötet, a reguláris lapszám, a Kongresszusi Hírek mellett az ESC aktuális guidelineokat is publikáltuk, amelyek még a kongresszusi táskában is helyet kaptak és hiánypótló kiadványok a kardiológus szakmai körökben. A csütörtöki és pénteki Kongresszusi Hírekben megjelent Tomcsányi professzor úr képrejtvényei nagyon népszerűek voltak, sokan győzködték egymást a jó vagy esetenként a rossz megoldásról.

Számtalan videófelvételt, kisfilmet és szimpóziumi felvételt készítettünk a kongresszuson. Nagy élmény volt Magyarország legnagyobb kardiológiai szaktekintélyeivel interjúkat készíteni, mindenki szívesen állt rendelkezésünkre a zsúfolt programjuk ellenére is. Az interjúkat és beszámolókat hamarosan olvashatják a Cardiologia Hungarica kiadványban és megtekinthetik a kardiologiaonline.hu weboldalon az érdeklődők.

A Promenade csapat ismét lelkesen és szorgalmasan tevékenykedett és bizonyította be profizmusát a legnagyobb hazai orvosszakmai kongresszuson is. Köszönöm minden kedves közreműködőnek a csapatmunkát!


Kövesdi Annabella

junior manager

 

800 kong 800 rip3 800 rip2
800 s2 800 s 800 a
800 stand4 800 stand 800 stand2
     

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum