PROMLOGO 2 802

6Mindig nehéz helyzetben vagyok, amikor egy olyan webkonferenciáról kell írnom, amelyet az egyik legrégebbi partnerünkkel évek óta, rendszeresen megszervezünk. Ezúttal viszont több olyan újdonság is volt az adásban, amiről érdemes beszámolnunk.

Elsőként a téma változatossága. Az elsősorban háziorvosoknak és kardiológusoknak szánt webkonferencia ezúttal már nem csak kardiológiai témát vonultatott fel, hanem több terápiás terület termékfelelőse fogott össze, így szélesítve ki a tematikát diabetológia és a pajzsmirigy betegségek kardiológiai és diabetológiai vonatkozásai irányába.

Másodsorban, bár ezt nem most csináljuk először, de ezúttal a Promenade kiadó orvosi osztálya adta az esemény moderátorát. Azáltal, hogy a moderátori szerepkört nem az előadók vállalják magukra, sokkal nagyobb figyelmet tudnak fordítani a valódi feladatukra, a szakmai információk, üzenetek átadására.

Igyekszünk a webkonferenciákba a nézőket is minél inkább bevonni, ennek érdekében fejlesztettük ki moderált kérdező felületünket és alkalmazzuk rendszeresen a betelefonálás lehetőségét. Ezúttal viszont az adást élő online szavazással egészítettük ki. Az előadások elején elhangzott kérdésekre a nézők egy egyszerű linket megnyitva akár okostelefonjukon szavazhattak, az előadók a válaszokat pedig az előadásuk végén értékelték ki.

Összességében ezúttal is egy sikeres, interaktív webkonferenciát zártunk, amit a nézettségi adatokon kívül a beküldött kérdések és a leadott szavazatok száma is bizonyít.


Barkó Zsolt

senior online manager

 

1 3 5

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum