PROMLOGO 2 802

5Borongós csütörtök délután volt, mikor útnak indultunk az ABBA és Alfréd Nobel városába, Stockholmba, az EHA 23. kongresszusára. Szállásunkat Alvsjö negyed mesebeli házikói között találtuk, ahol számomra meghökkentő módon 18 fokban pancsoltak a szomszéd kisgyerekek a kerti medencében.

Péntek reggel utunk egyenesen a Stockholmsmassanbe vezetett, ahol már javában a tudományé volt a főszerep. Dr. Brazda Edgár orvosigazgató és Szabadosné Dóra operatőr kollégákkal a reggeli sajtótájékoztatóra siettünk, hogy meghallgassuk a legfrissebb kutatási eredményeket és practise changing bejelentéseket. Nagyon izgalmas és felemelő érzés első kézből kapni az információkat a projektek vezetőitől.

A délelőtt folyamán, miután megtaláltuk a legoptimálisabb helyet a forgatáshoz, videóinterjúkat készítettünk többek között Martina Muckenthaler Elnök Asszonnyal, Umberto Vitolo és John Seymour Professzor Urakkal. A szombati napon Illés Elnök Úr is megtisztelt minket és köszöntötte az otthon maradtakat kameráinkon keresztül.

Következő hírleveleinkben összefoglalókat láthatnak betegségcsoportonként a magyar szakma ott megjelent neves képviselőitől. A kiállítói térben eredeti online és print marketing megjelenésekkel rukkoltak elő a hematológiában érdekelt cégek és társaságok. Sokan térhettek haza maradandó élményekkel, amikor is markológépen fotózkodtak, 3D szemüvegen át láthatták a hatásmechanizmusokat, valamint virtuális kígyót simogattak a résztvevők.

Nagyon jó volt testközelből látni az orvos kollégák lelkesedését az újdonságok iránt. Remélem az Onkológia és Hematológia folyóiratunk következő kiadása, valamint az Onkologia.olo.hu és CongressReport.eu weboldalunk friss tartalmai is elnyerik tetszésüket!
 

Pereszteghy Ildikó
manager

 

1 7 8
3 4 5

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum