PROMLOGO 2 802

5Piros viharjelzés és süvítő szél a Michigen tavon, szenzációs drogfogás és meggyilkolt FBI ügynök a déli külvárosban, Taylor Swift szuper koncert és Cubs baseball meccs a stadionban, kézműves kiállítás és habos sörfesztivál a Millennium Parkban, kötekedő újságírók és tumultuózus jelenetek a sajtóteremben...

Egyszóval Chicago a szokásos arcával fogadott bennünket, amikor megérkeztünk az American Society of Clinical Oncology éves kongresszusára.

A negyedik napra kisütött a nap, kicsalogatta a kongresszusi küldötteket a tópartra, a csónakokat a vízre, a piknikezőket a zöld fűre, mi pedig elégedetten csomagoltunk, hiszen felettébb hasznosan töltöttük az időt: 45 interjút készítettünk vezető amerikai és európai onkológus szaktekintélyekkel.

Az interjúalanyok között sok régi ismerős és nagy név volt: Oliver Sartor, Jeffrey Weber, Paolo Ascierto, Enriqueta Felip, és sok világhírű intézet, Harvard University, Yale Cancer Center, Anderson Cancer Center. Több remek magyar összefoglalót is sikerült készíteni. Többek között Dank Magdolna professzor asszony és Ostoros Gyula főorvos úr foglalta össze a kongresszuson összegyűjtött szakmai újdonságokat.

Mindig óriási élmény az ASCO kongresszus, hiszen mindannyiszor újra átélem mekkora megtiszteltetés számomra, hogy a Promenade Kiadó és Magyarország képviseletében, valahol Europából, a New York Times és a Medscape újságírója mellett, a világ legnagyobb és legszínvonalasabb orvoskongresszusáról tudósíthatok. Mindig átérzem azt a reményt, amely ilyenkor felcsillan a betegek számára, amikor ennyi orvos talalkozik és ennyi új áttörő tudományos felfedezéssel gazdagodunk.

A videointerjúkat a CongressReport.eu és az Onkologia.olo.hu weboldalon tekinthetik meg, a beszámolóinkat az Onkológia és Hematológia lapunkban olvashatják.
 

Veress Pálma
szerkesztő

 

01 asco 11 asco 11 asco
07 asco 08 asco 04 asco
06 asco 12 asco 06 asco

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum