PROMLOGO 2 802

800 DSC 0014A Promenade Kiadó a kezdetek óta törekszik arra, hogy minden évben valamilyen új kommunikációs fórumot hozzon létre az orvos és a gyógyszerész szakma képviselői felé.

Idén egy régóta kitűzött cél lebegett a szemünk előtt: a mozgásszervi betegségek kapcsán szerettünk volna egy folyóiratot és egy hozzá tartozó online felületet indítani.

Az évindító ötletelések után kora tavasszal úgy határoztunk, hogy egy interdiszciplináris kiadványt hozunk létre, mivel a mozgásszervi betegséget több társszakmát is érintenek. Így kerültünk kapcsolatba több olyan orvosszakmai társasággal, akikkel nagy örömünkre most először együtt is dolgozhatunk: A Magyar Reumatológia Egyesület, a Magyar Sportorvos Társaság és a Magyar Gyógytornász- Fizioterapeuták Társaságának támogatását már az első lapszámhoz megnyertük. Tervünk, hogy további szakterületekkel bővítsük majd a célközönséget, ezért ortopédia és traumatológia vonalon is keressük az együttműködés lehetőségét.

A Mozgásszervi Továbbképző Szemle folyóirattal párhuzamosan hamarosan indul az online oldal is, természetesen erről hamarosan hírt adunk!

Nagyon jó érzés, hogy egy ilyen sokrétű, több területet felölelő kiadvány elkészítésében vehetünk részt. Bízunk benne, hogy olvasóink tetszését is elnyerjük majd. Ne feledjék: mi mindig mozgásban vagyunk!

Gyarmati Edina
senior manager

A Mozgásszervi Továbbképző Szemle első lapszámának összeállítása kapcsán felbukkanó akadályok leküzdése igazi csapatmunkát igényelt, de kitartásunk és erőfeszítéseink gyümölcseként a kiadvány mind külső megjelenésében, mind tartalmilag igazán különleges lett. Tudományos tanácsadóként olyan szaktekintélyek adták nevüket lapunkhoz, mint Prof. Dr. Poór Gyula, Prof. Dr. Szekanecz Zoltán, ezzel is biztosítva folyóiratunk hitelességét. Dr. Szántó Sándorral, a kiadvány főszerkesztőjével pedig az első lapszám összeállítása során kiváló munkakapcsolat született.

A kéziratok témái jól mutatják lapunk sokszínűségét: Dr. Szerb Imre cikke átfogó képet ad az ortopédia szakterület fejlődéséről, olvashatunk az EULAR kongresszuson elhangzott legfontosabb újdonságokról, és közelebbről megismerhetjük Prof. Dr. Poór Gyula életútját egy személyes hangvételű portréból.

A 2. lapszám előkészületei már elkezdődtek, megjelenését az MRE 90. éves jubileumi Vándorgyűlésére időzítettük, hogy ezzel is emelve fényét ennek a páratlan eseménynek. Várunk mindenkit szeretettel október 4-7. között Budapesten a Hotel Héliában, a Promenade Kiadó standjánál!

Magyar Dóra
junior manager

 

800 DSC 0002 800 DSC 0019 800 DSC 0020 2

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum