PROMLOGO 2 802

3Nagy izgalommal vetette bele magát a Promenade csapata az októberi hosszú munkahéten megrendezett Lymphoma Napba, melynek szakmai és technikai hátterét, valamint a helyszín leszervezését is a Kiadónk biztosíthatta. Az alapos előkészületeket igénylő rendezvény Gárdony egyik elegáns szállodájában került megrendezésre, melyből kilépve közvetlenül a Velencei-tó szépséges őszi látványa fogadott minket.

Az esemény alappillérét képezte, hogy első lépésként sikeresen felállítottuk a technikai alapot, hogy a továbbiakban gördülékenyen folyhassanak az előadások és a felvételek.

Az első előadáshoz közeledve izgatott tömeg kezdett kialakulni a regisztrációs pultunknál, így volt alkalmunk számos hematológus szaktekintéllyel találkozni. Többek között Illés Árpád professzor úrral vagy Borbényi Zita professzor asszonnyal, akik az egyes üléseket vezették. A résztvevő orvosok alaposan beáshatták magukat a szakma rejtelmeibe, hiszen az előadóink is nagy szaktudásról tettek tanúbizonyságot. Az egyes előadások végén opcionálisan lehetősége volt minden jelen lévőnek mikrofont ragadni, a nézők soraiból felszólalni, és véleményt nyilvánítani az épp aktuális téma kapcsán, egy nyílt baráti diszkusszió keretein belül.

Bízunk benne, hogy sok hasznos információval bővült a részt vevők tudása. Mi nagyon örülünk, hogy részt vehettünk egy ilyen remek tudományos esemény szervezésében és lebonyolításában. Reméljük még számos alkalmunk lesz ehhez hasonló rendezvényeknél közreműködni.
 

Tkacsenko Viktória
marketing asszisztens

 

01 03 07
 04  06  13
     

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum