PROMLOGO 2 802

02Az idei évben minden tudásra szomjazó onkológus a bajor főváros felé vette az irányt az októberi hosszú hétvégén. Dr. Brázda Edgár orvosigazgatónkkal és Fodor Tamás CongressReport managerrel karöltve mi is nekivágtunk a 7 órás autóútnak. Gyönyörű őszi napsütés és igazi pezsgés fogadott minket a Messe Münich kongresszusi központban.

Aki még nem járt európai vagy világkongresszuson azt kimondottan meglepi a szervezettség. Na persze nem azért, mert a kisebb kongresszusok szervezői nem értenének a szakmájukhoz, hanem azért, mert egy ilyen kiterjedésű, ennyi embert egyszerre kiszolgáló rendezvényt lebonyolítani több hónapos, akár éves szervezést igényel. A rengeteg apró részlet, a megannyi előadóterem, sajtószoba, a digitális poszter szekció, a webcast felvételek, a hatalmas kiállító terem vagy az ESMO színeibe öltöztetett épület mind-mind a maximális profizmust sugallta.

Péntek este bele is cseppentünk rögtön a munka sűrűjébe, hisz 55 leszervezett interjú és 8 szimpóziumi felvétel várt ránk. Hétfő estig bezárólag 100%-ban kiviteleztük a teljes projektet. A csapat szívvel-lélekkel dolgozott a sikerért! Lencse végre kaptuk Solange Peterst, az ESMO leendő elnökét, aki a tüdőrákról aktualitásairól számolt be nekünk. Peter Schmid az emlőrák új eredményeiről, Susana Banaerjee a petefészekrák híreiről, Jeffrey Weber a melanóma helyzetéről, Ignacio Duran a prosztatarák kezeléséről mondta el véleményét, tapasztalatát kameránk előtt.

Nagyon pörgős, eseménydús 4 nap és pár "Wiener Schnitzel" és perec után, izgalmas élményekkel gazdagodva tértünk haza a borongós őszbe. A következő Onkológia és Hematológia kiadványunk az ESMO újdonságaira fókuszál. Kérem, látogassanak el Onkologia.olo.hu, CongressReport.eu oldalunkra, ahol az angol és magyar nyelvű interjúinkból az onkológia minden friss hírére fény derül. 
 

Pereszteghy Ildikó
senior manager

 

01 03 04
     
     

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum