PROMLOGO 2 802

05Kiadónk életében már hagyománnyá vált, hogy évről-évre új szakterületek felfedezésére is fókuszálunk. A korábban - évtizedek alatt kialakult szakmai, már-már baráti kapcsolatok révén, sok neves szakmai társaság tisztelt meg minket bizalmával, ezzel is segítve, hogy minél szélesebb körben, egyre több szakemberhez juthassanak el az őket érintő témák kiadványainkon keresztül. Idén a Mozgásszervi Továbbképző Szemle kiadványunk hozta el a paletta frissítését.

Büszkén mondhatjuk, hogy portfóliónk legújabb tagjával, a Mozgásszervi Továbbképző Szemle lapunkkal, olyan neves társaságok támogatását nyertük el, mint a Magyar Ortopéd Társaság, Magyar Sportorvos Társaság vagy a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága. A terület széles spektruma miatt azonban kiadványunk folyamatosan új tudásanyagok feltérképezését igényli, ezért a Magyarországi Fájdalom Társaság idei kongresszusa kiváló alkalom volt ismereteink bővítésére. A társaság elnöke, Dr. Szok Délia végtelen kedvessége és nyitottsága megalapozta a kongresszuson résztvevők jókedvét, - érezhetően egy családias közösségbe csöppentünk.

A rendezvényen számtalan rendkívüli és izgalmas téma várta az érdeklődőket: képet kaphattunk a jövő fájdalomcsillapítási perspektíváiról, betekintést nyerhettünk a „Pain School International” magyar szervezésű nemzetközi fájdalom oktatási program részleteibe, valamint külön szekció foglalkozott a „Befagyott váll” szindrómával is. A számos elfoglaltsága ellenére Elnök Asszony egy videóinterjú elkészítését is örömmel vállalta, mely hamarosan megtekinthető lesz a mozgasszervitovabbkepzo.hu honlapon.

Magyar Dóra
junior manager

 

02 07 06

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum