PROMLOGO 2 802

05A Promenade Kiadó színvonalas, minőségi tartalmakkal megjelenő új kiadványokkal jelentkezett az idei évben. Tavasszal készült el a "Tartsa kézben cukorbetegségét!" című betegtájékoztató, amely a cukorbetegek számára tartalmaz fontos tudnivalókat betegségről, kezelésről, szövődményekről és az önmenedzselésről.

Számos szakmai kihívást tartogatott a kiadvány összeállítása a tartalomtól kezdve az ételfotózáson át a grafikai tervezésig. Az év legfontosabb eseményén, a Magyar Diabétesz Társaság idei kongresszusán került terjesztésre, amelynek igen kedvező volt a fogadtatása. A nagy sikerre való tekintettel ősszel reprint készült belőle, amelynek munkájában már én is részt vettem. Nagy öröm volt a kezembe venni egy ilyen kivételes nyomtatványt.

Novemberben elkészült a Kardiovaszkuláris Hírek 2018/2. száma. Ez a kiadvány is új a palettánkon, mivel az idei évben debütált. A lap háziorvosok, belgyógyászok és kardiológusok számára foglalja össze az Magyar Hypertonia Társaság éves kongresszusának fontos témáit, az előadókkal készült interjúk és beszámolók formájában. Több kollégámmal dolgoztunk együtt azon, hogy ez az újság is elkápráztassa az olvasókat.

Igazi csapatmunka volt a szakmai kollégákkal, tördelőkkel és menedzserekkel. Számomra külön öröm, hogy ez volt az első olyan kiadvány, amelyen már az én nevem is szerepelt. Remélem, sok hasonlóan színvonalas kiadvány összeállításából vehetem még ki a részem.

Mercz Klára
junior manager

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum