PROMLOGO 2 802

02Meglehetősen hosszú két hetet tudhatunk magunk mögött. Országszerte, négy helyszínen egy rendezvénysorozaton vettünk részt, ahol mi biztosítottuk a hang-, vetítés- és a világítástechnikát.

Az utazás során 1270 km-t tettünk meg. Úticéljaink Győr, Hajdúszoboszló, Pécs és Kecskemét voltak. Csapatunknak négy, nagyon különböző rendezvény helyszínhez kellett alkalmazkodnia: hotelek konferenciatermeitől kezdve színházi termeken keresztül a pécsi „e78” koncertterméig. A helyszíneken teljes napos előkészület zajlott annak érdekében, hogy a másnap reggel fél 10-kor kezdődő rendezvény zökkenőmentesen elkezdődhessen. Nem kevés technikát vittünk a két kisbusz rakodóterében. Mivel nagyon hideg volt, öt fővel még azelőtt kipakoltuk a rack-tornyokat (szállító dobozok) a rendezvényterembe, mielőtt azok kihűltek volna.

A változatos helyszíneken ugyan különböző feltételek fogadtak, azonban egy közös volt bennük, hogy másnapra mindennek a megrendelő színeiben kellett ragyognia.

A catering részlegen 24 db lámpa pompázott a megrendelő cég színeiben, az előadóteremben pedig 12 db forgófejes robotlámpa fényjátéka köszöntötte a nézőket a bemutatkozó videó alatt. Saját hangtechnikát is biztosítottunk. Ugyan minden helyszín rendelkezett saját felszereléssel, azonban a szervezők ragaszkodtak a mi általunk hozott technikához. Professzionális hangrendszert helyeztük el a terem akusztikáját figyelembe véve, illetve előadóink számára biztosítottunk fejmikrofonokat és kézi mikrofonokat is egyaránt, így elkerülve a kellemetlen gerjedéseket.

Erőfeszítésünk meghozta gyümölcsét, munkánkat megrendelőnk kifogástalannak ítélte, és nagyon elégedett volt szolgáltatásainkkal.

Szatmári Keve
operatőr, vágó, fotós

 

800 montage1 800 montage3 800 montage2
800 DSC 7101 800 DSC 7374 800 DSC 7376

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum