PROMLOGO 2 802

800 P1040211A XVI. évfolyamát záró Metabolizmus értéket és minőséget képvisel az orvosok és hirdetői partnereink körében, amelynek titka a magas színvonalú szakmai tartalom, a belgyógyászati területet érintő legfrissebb vizsgálati eredmények és újdonságok aktuális összefoglalói. A világ felgyorsult, így egyre nagyobb az igény olyan kiadvány megjelentetésére, amelynek fellapozásával átfogó információhoz jutnak az olvasók hazai és nemzetközi vonalon.

Ajánlom szíves figyelmükbe a napokban megjelent Metabolizmus idei év, utolsó lapszámát. A gazdag tartalomból szemezgetve kiemelném a 2-es típusú diabétesz kezelésére vonatkozó legújabb ADA/EASD konszenzusajánlás összefoglalóját, Jermendy György professzor úr írásában. Az állásfoglalás a diabetológiai készítmények kardiovaszkuláris biztonságossági vizsgálatainak tükrében módosította az egyes készítmények felírásának sorrendjét, amelynek esszenciáját lapunk hasábjain olvashatják elsőként. A téma fontossága és a kezelési irányelv változásának minél szélesebb körben való ismertetése miatt az idei EASD kongresszust követően élő webkonferenciát tartottunk, amely rekord nézettséget hozott. Kempler Péter professzor úr és Várkonyi Tamás tanár úr előadásának teljes anyaga a Metabolizmusonline.hu oldalon már elérhető.

Kiadványunk emellett sok érdekességet tartogat. Szó lesz benne prediabéteszről, egy közeljövőben megjelenő új készítményről, pitvarfibrillációról, a statinkezelés fontosságáról és igazi kuriózumként a hepatitis fertőzés témakörét járjuk körül. Aktualitások blokkunkban olvashatnak a nemrégiben zajlott AHA, ESH, EASD és az MHT tudományos kongresszusokról, friss klinikai vizsgálatok bejelentéseiről, az angina kezelés gyémánt megközelítéséről, amelyek kapcsán hazai és nemzetközi vonalon neves szaktekintélyek nyilatkoztak kiadónknak. Bízunk benne, hogy ez a nem mindennapi lapszám is elnyeri tetszésüket, amely hasznos időtöltést és értékes továbbképzést jelent minden olvasó számára.

A 2019-es év hamarosan ránk köszön, amely a Metabolizmus számára egy fontos eseménnyel indul. Január 18-án, a szerkesztőbizottsági ülésen ünnepélyes keret között adjuk át az idei Metabolizmus díjat. Paragh György professzor úr évértékelő beszédét követően a díjazott a szakterületével kapcsolatos előadását fogja megtartani, amelyet ezt követően írásos formában a Metabolizmus kiadványban is megjelentetünk. Az eddigi évek hagyományát követve az eseményt a Metabolizmusonline.hu oldalról élőben közvetítjük, amelyet érdemes figyelemmel kísérni. A további részletekről hírlevélben értesítjük Önöket.

Duma Csilla
senior manager
 

02 800 wk2 800 wk1

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum