PROMLOGO 2 802

800 P1040211A kardiológia egy lüktető, élettel teli mozgalmas terület, amelynek hosszú évek óta a Promenade Kiadó is aktív szereplője. A Magyar Kardiológusok Társasága hivatalos lapjának kiadása mellett rendszeresen jelen vagyunk a hazai és nemzetközi kongresszusokon, ahonnan első kézből tudósítunk a legfrissebb vizsgálati eredmények, bejelentések és szakmai újdonságok üzeneteiről. Fő célkitűzésünk a folyamatos megújulás és fejlődés, így 2019-től bővítjük print portfóliónkat, amelynek új családtagja a Kardio-Vaszkuláris Iránytű lesz. 

Az évente 4 lapszámmal, 1500 példányban megjelenő szakmai orgánum a sokak számára már ismerős Kardiológus című kiadvány megújult változata lesz, amelyet Vértes András kardiológus főorvos úr szerkesztésével és kiadónk több mint egy évtizedes tapasztalatával ötvözve jelentetünk meg. A szakmai hátteret a Magyar Kardiológusok Társasága, az MKT Kardiovaszkuláris és Prevenciós Munkacsoport, a Magyar Hypertonia Társaság és az Angiológiai és Érsebészeti Társaság biztosítja. Új alapokra helyezve vadonatúj rovatokkal, hazai és nemzetközi kitekintőn keresztül mutatjuk be a szakmai aktualitásokat, így többek között olvashatóak lesznek társasági hírek, kongresszusi beszámolók, vizsgálati bejelentések és neves nemzetközi lapokban megjelent cikkek rövid referátumai. Témáink a kardiológia, hipertónia, angiológia, prevenció, rehabilitáció és a sport.

Teret szeretnénk biztosítani az új generáció számára is, így a neves szerkesztőbizottság mellett tehetséges fiatal orvosok értékes összefoglaló cikkei is olvashatóak lesznek. Célunk egy szakmailag pezsgő, olvasmányos, szerkesztésében könnyedebb stílusú, minőségi kiadvány megjelentetése, amely a kardiológus, angiológus és háziorvos célcsoport nagyjai és fiataljai számára egyaránt nyújt hasznos és gyakorlati segítséget a mindennapi orvoslásban. A reguláris lapszámokat supplementumokkal és különlenyomatokkal színesítjük, amelyek megjelenését a nagyobb, hazai kongresszusokra időzítjük. Nagyon izgalmas és kihívással teli feladat, amelynek megtisztelő, hogy részese lehetek. Kérem tartson velünk Ön is!

Duma Csilla
senior manager

 

bel2

 

 

 

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum