PROMLOGO 2 802

800 studNagyon nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy már a második alkalommal lehettem ott a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekciójának Tudományos Ülésén. Kora hajnalban, négyen indultunk útnak Debrecen felé, hogy még véletlenül se maradjunk le semmiről.

Palatka professzor nagy szeretetben fogadott minket, és Altorjay professzor ismét izgalmas gondolatokat osztott meg velünk az interjújában. 

Kádárné Máthé Katalin kolléganőm idén először vett részt az Ülésen, mint a Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle print managere. A neves alkalom gyermeki izgalommal töltötte el, hiszen lehetősége nyílt személyesen is megismerkedni a szerzőkkel. A lap főszerkesztőjével, Altorjay professzorral pedig a második szám érdekfeszítő témáit is sikeresen átbeszélték.

A lap a negyedik évfolyamnál tart és 2019. évi első lapszámától kezdve már DOI azonosítót is kap! A gasztroenterológiai terület kimagaslóan fontos cégünk számára. Ennek is köszönhető, hogy az évek során kiváló partnerkapcsolat alakult ki a társaság vezetőivel.

Jó magam idén januártól key account managerként dolgozom. Így a rendezvény remek lehetőséget biztosított arra, hogy a partnereinkkel kötetlenül beszélgethessek a lehetőségekről és közösen ötletelhessünk. Kolléganőimmel az interjúk készítése közepette szinte versenyeztünk azon, hogy ki és melyik előadásra tud beülni. Olyan érdekes előadásokat láthattunk, amelyek a napi gyakorlat szempontjából fontos témákat karoltak fel: ilyen például a vastagbél daganatok korszerű ellátása vagy a perianális Crohn betegség. Interaktív, problémamegoldásra törekvő előadásokat és beszélgetéseket láthattunk. Az izgalmas és átfogó interjúink hamarosan a gastronews.hu honlapon és a hírleveleinkben is elérhetőek lesznek, hogy Önök is értesüljenek a legfrissebb újdonságokról.

A Tudományos Ülés folytatásaként már most készülünk a Magyar Gasztroenterológiai Társaság 61. Nagygyűlésére, amely 2019. június 1-4. között kerül megrendezésre Siófokon. Önálló standdal és „Kongresszusi hírek”-kel leszünk jelen. Természetesen ezen az eseményen is forgatunk, nehogy bárki lemaradjon róla. Ha viszont személyesen ellátogat, bátran keressen fel minket.

Tóth Edina
key account manager

 

800 DSC 0038 800 DSC 0029 800 DSC 0039
800 rip alt 800 rip mol 800 rip pal

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum