PROMLOGO 2 802

800 gal 06Ébredezik a természet, így a tudomány fája is nyitja élénk színű virágait. Ez a gondolat jutott eszembe, amikor a hajnali órákban útnak indultunk hazánk második legnagyobb városa felé, ahol a jól ismert és kedvelt Kölcsey Központban idén XXIV. alkalommal, március 6-9. között került megrendezésre a Debreceni Kardiológiai Napok.

Kiadónk sok éve aktív résztvevője a rendezvénynek, ahol mindig szívesen fogadnak bennünket, hiszen a helyszínen terjesztett, méltán népszerű Kongresszusi Hírek kiadványunk színes, olvasmányos formában ad hírt az előadások legfontosabb szakmai üzeneteiről. Így többek között olvasható volt Csanádi Zoltán professzor úr köszöntője, a kardiológiát és határterületeit érintő szakmai újdonságok, nemzetközi kongresszusi kitekintő és a legfrissebb ESC pocket guideline-ok rövid összefoglalói, amelynek kiadása hamarosan, a májusi MKT balatonfüredi kongresszuson várható.

Videós stábunk is szorgoskodott, hiszen a szimpóziumi felvétel mellett a mikrofon is kézről-kézre járt a neves professzorok kezében. Megszólaltattuk Tóth Kálmán elnök urat, Becker Dávid docens urat, Maurovich-Horvat Pál adjunktus urat, de készséggel adott interjút Karádi István professzor úr és Zámolyi Károly főorvos úr is. A helyszínen készített videóinterjúkat hamarosan elérhetővé tesszük a Kardiologiaonline.hu oldalunkon, amelyre a márciusi hírlevelünkben hívjuk fel a figyelmet.

A nívós szakmai program, a kiállítói standok sokasága, a nagyszámú orvosi részvétel mind azt mutatja, hogy a tavaszt köszöntő kongresszus fontos helyet tölt be a szakmai továbbképzésben. Az egyetemi városban töltött órák most is bizonyították, hogy 7 fős csapatunk számíthatott egymásra, hiszen a kongresszusi aktivitásunk sikere az összehangolt munkának és a gondos szervezésnek volt köszönhető.

 

Duma Csilla
senior manager
kardiometabolikus területi vezető

 

800 gal 01 800 lead 800 gal 04
800 gal 03 800 gal 03 800 gal 02
     

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum