PROMLOGO 2 802

06Újabb mérföldkőhöz érkezett a Promenade Kiadó, sorozatban az 5. Best of jellegű webkonferenciáját rendeztük meg április 11-én. A jelenlegi téma pedig nem más volt, mint a New Orleans-ban 2019. március 16-18 között megrendezésre került 19 ezer résztvevőt vonzó Amerikai Kardiológus Kongresszus. Az itt elhangzott legfontosabb vizsgálati eredmények és guideline-ok elemzését hazánk két elismert kardiológus szakemberével élőben láthatták a kedves érdeklődők.

Nagyon-nagy örömömre szolgált, hogy együtt dolgozhattam Prof. Dr. Kiss Róbert Gábor Professzor Úrral, valamint Dr. Aradi Dániel Tanár Úrral. A felkért előadóink abszolút bizonyították a nagyon magas szintű szakmai tudásukat és felkészültségüket. A teljes adás alatt professzionális szintű prezentációs készségükről tettek tanúbizonyságot. Az előadás kezdete előtt mindketten felhelyezték nyakukba a kongresszus teljes programján résztvevők számára Szent Patrik napja alkalmából adott színes gyöngysorokat, amivel abszolút megalapozták a könnyed, színes és magával ragadó vidám hangulatot.

A jelentős mennyiségű szakmai tartalom átadása és elemzése után, rövid színes videóinterjúk, valamint a diszkussziók teljes mértékben kitöltötték a tervezett egy órás időintervallumot, sőt a nagy terjedelem miatt még kis mértékben meg is haladták azt. A kardiológia terápiás területét érintő legfontosabb klinikai eredmények szerepeltek, és az előadás során megosztásra kerültek a hazai kardiológus szakemberekkel. Kijelenthetem, hogy kimondottan pozitív visszajelzéseket kaptunk a szakma hazai képviselőitől és emellett nemzetközi szintű érdeklődést tapasztaltunk.

A statisztikák szerint még a távol keleti országokból is volt érdeklődő az eseményen. A kimagasló érdeklődésre reagálva adásismétlést szerveztünk. Reméljük, hogy azok, akik esetleg lemaradtak róla, most ők is átélhették a kongresszus színes, vidám és magával ragadó hangulatát. Úgy gondolom, hogy a nagy sikerre való tekintettel folytatni fogjuk sorozatunkat és hasonlóan izgalmas, érdekes témákat fogunk a jövőben is feldolgozni. Várjuk Önöket továbbra is nagy szeretettel!

Ősz Dániel
online manager

 

01 02 03
04 05 07

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum