PROMLOGO 2 802

02Természetesen mindig nyugalommal tölt el, amikor már egy megszokott helyen, egy megszokott folyamat szerint tudunk egy munkát elvégezni. Szerencsére a saját stúdiónkat és eszközparkunkat úgy ismerjük, mint a saját tenyerünket. Ezért egyszerre könnyedén és kiszámíthatóan tudunk bármilyen webkonferenciát megvalósítani az irodában. Azonban vannak olyan megrendelések, ahol muszáj kimozdulni és egy külső helyszínen felépíteni a sugárzáshoz szükséges stúdiót. Ilyenkor pedig megindulunk, mint a vándorszínészek, hónunk alatt pedig a színházunk.

Szerencsére jó viszonyt ápolunk azokkal, akikkel már korábban dolgoztunk és most is egy visszatérő partnerünk kérésének tudtunk újból eleget tenni. Egy központi budapesti helyszínen rögzítettünk és sugároztunk egy webkonferenciát, amelyet három nagyobb vidéki városban élőben néztek. Önmagában a folyamat ebben az esetben sem különleges, csak a körülmények miatt ilyenkor mindig szükséges előre felkészülni a helyszíni adottságokból. Megvan a varázsa annak, amikor egy előadótermet, egy tárgyalót vagy egy hotelszobát kell stúdióvá alakítanunk. A fantázia és a technika ismerete ugyanannyira fontos, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön és az elrendezés segítse a mi munkánkat.

Külön érdekesség, hogy az egyik előadó sajnos nem tudott élőben a helyszínen megjelenni egy külföldi út miatt, ezért telefonos kapcsolás segítségével csatlakozott be a megbeszélésbe. Szóval a sugárzás mellé még egy kis további izgalom is társult, nehogy megszakadjon a vonal. Végül az egész esemény sikeresen és gördülékenyen végbement.

Az esemény után még az is a fülembe jutott, hogy a megrendelő hangsúlyozta, mennyire szeretnek velem dolgozni. Ez pedig külön öröm számomra, hiszen az ilyen visszajelzések miatt tudom, hogy valóban jó úton haladok. Már most a második féléves közös együttműködést tervezzük. Ez pedig annak az eredménye, hogy szó szerint nem ismerünk falakat és minden igényt próbálunk megvalósítani. Megint egy újabb sikeres webkonferenciát tudhatunk a hátunk mögött. Azonban sokkal izgalmasabb, hogy még mennyi vár ránk irodán belül és kívül egyaránt.

Csörköl Zsolt
online manager

 

03 04 01

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum