PROMLOGO 2 802

08A múlt héten kicsit hamarabb kezdődött a hétvége, hiszen a vezetőség péntek délutántól összehívta az irodában dolgozókat egy rövidebb megbeszélésre. Eleinte senki sem tudta, miért történik és mire számíthat. Azonban nagyon hamar kiderült, hogy egy gyorsabb és egyben könnyedebb összegzése történik a majdnem elmúlt félévnek, nem utolsó sorban pedig hivatalosan is megindítottuk a nyarat a Promenade-nál.

Szerencsére munkában nincs hiány. A tavaszi, illetve a kora nyári időszak mindig igazán mozgalmasnak mondható a cég életében. Így mindenkinek jól esett „legálisan”, kimondottan vezetői felszólításra megpihenni kicsit a hosszú hétvége előtt és a nagy pörgés mellett fókuszálni a sikerekre is.

Néhány kolléga külön jutalomban is részesült a kimagasló teljesítményének köszönhetően. Dr. Brázda Edgár Igazgató Úrnak mindenkihez volt egy-egy jó szava vagy érdekes története, tehát a jó hangulat is garantált volt. A még jobbat pedig az alapozta meg, hogy a kikészített rágcsálni valókon és üdítőkön kívül további meglepetéssel is készült Igazgató Úr és Szerkesztő Asszony. A meleg nyári napon jól esett mindenkinek a hűs fagyitorta, amivel nekünk kedveskedtek. A formalitásokat követően pedig már közvetlen beszélgetések voltak az emberek között.

Mindannyian bízunk benne, hogy a továbbiakban is ugyanilyen töretlenül sikerül egy csapatként, közösen megvalósítani az elképzeléseinket. Az ilyen események pedig megfelelően példázzák, hogy nálunk a siker közös és mindenkinek jut egy szelet a tortából.

Csörköl Zsolt
online manager

 

05 01 06
14 03 07
09 04 11

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum