PROMLOGO 2 802

01Általában a külföldi nagyobb kongresszusok adják a legnagyobb táptalajt a szakmai újdonságoknak. Több napon át híres professzorok és kutatók tartanak előadásokat, milyen innovatív megoldások mutatkoznak az orvostudományban és milyen irányba haladhatunk tovább. A 2019-es ASCO megint az egyik legnagyobb dobás volt az onkológia területén, a szokásokhoz híven pedig Chicagoban rendezték meg. Több hazai, neves orvos is megjelent, hogy rögtön a forrásból tudjanak meg minden lényeges változást. Természetesen a mi elképzelésünk és érdekünk, hogy ezek az újdonságok minél több emberhez jussanak el. Ezért célunk, hogy hagyományt teremtve ezekről a kongresszusokról egy remek összefoglalást készítsünk el azokkal a személyekkel, akik közvetlenül kapták meg ezeket az információkat. Most pedig az ASCO került a terítékre.

A webkonferencia tökéletes platformot biztosít ilyen kezdeményezésekhez, mivel az ország minden területén be lehet csatlakozni és bárki értesülni tud ilyen formában minden lényeges változásról. Prof. Dr. Dank Magdolna, Prof. Dr. Nyirády Péter, Dr. Gálffy Gabriella, valamint Dr. Torday László pedig szívesen vállalták, hogy a megszerzett tudást tovább adják a nézők számára. Mindegyik előadó nagyon komolyan vette a feladatát és mindenki pontos, átfogó, részletes prezentációval készült. Ezért is fordult elő, hogy az onkológiát, urológiát, gasztroenterológiát, valamint pulmonológiát is érintő adás terebélyesebbre sikerült, mint előre terveztük. Azonban olyan fontos témák hangzottak el, hogy ennél kevesebb és rövidebb tartalommal csorbult volna a szakmai minőség.

Szerintem bátran mondhatom, hogy a maratoni futás csupán „kocogás a sarki kisközérthez” ehhez a közel négyórás webkonferenciához képest. Minden esetre tervezünk ismétléseket 2019. június 20-án és 26-án is, hogy az is megtekinthesse majd, aki most nem tudta végig nézni a teljes adást. Mi pedig bízunk benne, hogy a webkonferencia elnyerte a tetszésüket. Cégünknél egy újabb mérföldkövet helyeztünk el, amit terveink szerint még több követ majd. Ahogy említettem is, tervezzük további kongresszusok ehhez hasonló összefoglalását. Ezzel az adással pedig hivatalosan is megalakult a „Best of Congress”, mint márka, amit Mi képviselünk.

Csörköl Zsolt
online manager

 

03 05 10
07 02 04
     

 

 

 

 

   

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum