PROMLOGO 2 802

03Pár nappal ezelőtt tértünk haza az egyik legizgalmasabb európai városból, ahol az EHA 24. kongresszusán vettünk részt. Még mindig Amszterdam hatása alatt vagyok, hisz csak úgy kapkodtuk a fejünket az utcán sétálva, hisz hol egy biciklis elől kellett elugranunk, hol egy Anna Frank házat, hol egy Rembrant házat fedeztünk fel a hangulatos házsorok között sétálva. A belvárosi hömpölygő tömeg teljesen magával ragadott tulipánjaival és Szent András keresztjeivel. Egy ilyen pörgős városban nem is volt kérdés, hogy a hematológusok éves összejövetele is nagyon aktív és pezsgő lesz. Velünk együtt ezt több, mint 12.000 résztvevő, 6 kontinensről, 123 különböző országból gondolta ugyanígy.

Péntek reggeli érkezésünk után azonnal munkához is láttunk, hisz már szinte sorban álltak az interjú alanyok, hogy megoszthassák velünk legfrissebb tapasztalataikat. Több, mint 30 db interjút készítettünk a három nap alatt a legkülönbözőbb témákban. Kameránk elé állt Mohamed Mohty, Umberto Vitolo, Eva Hellström Lindberg. Felmerült többek között a vas fontossága, az akut onkohematológiai megbetegedések legújabb kezelési lehetőségei és nagyon sok előre mutató, de még korai fázisban lévő új vizsgálat. Az elkészült videóanyagokat a CongressReport.eu és az Onkologia.olo.hu weboldalunkon megtalálják, illetve rövid összefoglalóinkat az Onkológia és Hematológia folyóiratunkban olvashatják a következő 2 lapszámunkban.

Egy kongresszus mindig nagy élmény, mind szakmailag, mind emberileg, hisz egyszerre tanulás és kikapcsolódás. Az elmúlt pár hónapban szinte minden héten volt rá lehetőségem, hogy részt vehessek külföldi és belföldi kongresszusokon egyaránt, de a mai nap már elmondhatom, hogy majd az ősszel találkozunk legközelebb!

Pereszteghy Ildikó
key account manager

 

800 06 800 05 800 01
05 01 02
800 04 800 07 800 03
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum