PROMLOGO 2 802

800 print leadAz idei év első hét hónapja mintha egy szempillantás alatt eltelt volna. 30 naptári hét dolgos hétköznapjain a Promenade Kiadó print business unitjában rekord mennyiségű kiadvány jelent meg és még ennél is több kreditpont talált gazdára jóvoltunkból az orvosok és gyógyszerészek körében.

A félév során a 16 reguláris folyóirat 42 lapszámát adtuk nyomdába és postáztuk ki 127.370 címre. Legújabb ide sorolható kiadványunk a Kardiovaszkuláris Iránytű, amely júliusban már a második lapszámmal jelentkezik és szinte azonnal partnereink kedvence lett. Természetesen, ha már a kardiovaszkuláris területről beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül Kiadónk legmeghatározóbb egységéről, a kardiometabolikus munkacsoportról. A Cardiologia Hungarica és Metabolizmus folyóiratok és a számtalan hozzájuk tartozó különlenyomat és akkreditált supplementum szinte megállás nélkül képzi a szakmában dolgozó orvosokat szakcikkeivel, illetve külföldi és belföldi kongresszusi beszámolóival.

Persze ezen kívül mozgalmas félévet zárhat több dinamikusan fejlődő szakterületünk is. Tavaly útjára indított interdiszciplináris lapunk, a Mozgásszervi Továbbképző Szemle már négy orvosszakmai társaság támogatását is élvezi. Az érdeklődő reumatológusok, fájdalomspecialisták, ortopéd szakorvosok, sportorvosok és gyógytornászok csoportján kívül nagy tervünk, hogy további területeket hódítsunk meg a jövőben. Szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy az osteológia, traumatológia és rehabilitáció területein dolgozó orvosokhoz is eljusson a lap, számukra releváns témákkal. A nagy sikerre való tekintettel idén már akkreditált kiadványként jegyezhetjük, a teszteket helyesen kitöltők 8 kreditponttal gazdagodhatnak.

Éves szinten a legtöbb gyógyszerekkel kapcsolatos bejelentés onkológia, valamint hematológia területén történik. Ennek megfelelően a legfrissebb újdonságokról az Onkológia&Hematológia számolt be. Az ASCO, ASH és EHA nemzetközi kongresszusokról összesen 35 esetben adtunk írásos tájékoztatást.

XXIV. évfolyamában járó Háziorvos Továbbképző Szemle a Promenade Kiadó legelső kiadványa volt, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend, csakúgy, mint kistestvére a Gyermekorvos Továbbképzés.

A fent kiemelt lapok mellett mindenképpen meg kell említeni a gondozásunkban lévő társasági és licensz lapokat is, amelyek nélkülözhetetlenül színesítik portfóliónkat. Lapmenedzser kolléganőink szívvel-lélekkel végzik a pszichiátria, dermatológia, gasztroenterológia, szemészet, urológia, nőgyógyászat, fül-orr-gégészet és gyógyszerészet print kiadványainak szervezését.

Gondos munkánk viszont nem valósulna meg anélkül, hogy egy fáradhatatlan és precíz tördelői munkacsoport ne állna mellettünk. 42 reguláris kiadvány, 79 supplementum és 27 különkiadvány esetében összesen 683 szakmai cikk és 294 beszámoló került ki a kezük közül.

A végső kinyomtatott példányszámunk pedig 290.315, mely szám önmagáért beszél. Bízunk benne, hogy az augusztusi pihenés után újult erővel vágunk neki a második félévnek, és hasonlóan remek időszakot zárunk majd.

 

Gyarmati Edina
senior manager
and pilot group leader

 

  800 2019-kepeslap-summer-print  
     
     
     
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum