PROMLOGO 2 802

03Az elmúlt hónapok lelkes munkájának gyümölcse, hogy már dolgoznak a nyomdagépek a Kardio-Vaszkuláris Iránytű második lapszámán, amelyet olvasóink hamarosan kezükben tarthatnak. Nap mint nap jó érzéssel és büszkeséggel tölt el, hogy lapmenedzserként én is részese lehetek ennek az eredményes munkának. Elmondhatom, hogy a főszerkesztő, Dr. Vértes András ismét változatos, új témákat felsoroltató lapszámot állított össze, és szerzőink is magas színvonalú írásokkal gazdagítják lapunkat. A hamarosan megjelenő júliusi kiadványban 17 érdekes és hasznos szakmai anyagból meríthetnek új ismereteket olvasóink.

Örömmel mondhatom, hogy számtalan pozitív visszajelzést kaptunk az első, 2019. áprilisi számmal kapcsolatban, illetve arra vonatkozóan, hogy a kardiológusoknak milyen nagy szükségük van többek között a diabetológiai ismeretekre is. Olvasóink beszámolói szerint új kiadványunk elérte célját és olvasmányosabb, könnyedebb formában tájékoztatja az orvosi szakmát az aktualitásokról és kihívásokról. Reméljük, hogy a Vértes főorvos úr által fémjelzett és a Promenade Kiadó gondozásában megjelenő kiadvány mind tartalmilag mind formailag elnyerte az Önök tetszését is.

Megtisztelő számunkra, hogy a második lapszámtól a hypertonia blokk szerkesztését Dr. Benczúr Béla tanár úr elfogadta, ezzel tovább emelve kiadványunk szakmai színvonalát. További örömteli hírünk, hogy a 2019/3-as lapszámot a szeptemberi Pécsi Kardiológiai Prevenciós és Rehabilitációs Kongresszus absztrakt köteteként fogjuk megjelentetni, amelyre ezúton is szeretettel invitáljuk Önöket.

Mindig örömmel vesszük, ha véleményüket megosztják velünk, mert ez megerősít bennünket abban, hogy jó úton haladunk. Továbbra is szeretettel várjuk javaslataikat arról, hogy milyen témájú közleményeket szeretnének olvasni a lap soron következő számaiban. Várjuk azok jelentkezését is, akik szívesen írnának cikkeket, és különösképpen a saját praxisukban előfordult eseteket megosztanák a kollégákkal lapunk oldalain keresztül. Véleményüket, javaslataikat, kérdéseiket kérjük írják meg szerkesztőségünknek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Bokross Valéria
junior manager

 

800533 22 800 04 800 02
800 03 800 05 800 07
     
     
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum