PROMLOGO 2 802

02Cégünk alaptevékenysége az orvosi szakmai tartalmak és információk közlése. Ezt pedig a cég több, mint 20 éves pályafutása során már sokszor és sok formában meg is mutattuk. Pont ezt hivatott leginkább kiszolgálni a kongresszusi aktivitásunk, online és offline továbbképzéseink, valamint a konferenciáink és a webkonferenciáink.

Ezeken a platformokon azonban csak irányzott célcsoporthoz érünk el, hiszen orvosoknak, gyógyszerészeknek és szakdolgozóknak szólnak. Ráadásul ezen belül is általában külön szakterületeket érintünk. Éppen ezért hisszük, hogy a mi feladatunk nem állhat meg itt. Ugyanúgy fontos szélesebb körben, több emberhez eljuttatni bizonyos adatokat, információkat. Ez azonban „laikus” tartalmakkal történhet meg és egy olyan felületen, ami mindenki számára elérhető. Éppen ezért találtuk ki és dolgoztuk ki évekkel korábban a www.betegvagyok.hu weboldalt, amin olyan tartalmak jelennek meg, amelyek mindenki számára elérhetők és sok álhírrel szemben orvosilag kontrollált információkat szolgáltat. Tehát orvosok és betegek egyaránt böngészhetnek rajta olyan érdekességek után, amik a saját érdeklődési körükbe tartoznak. Pont ezért a megfogalmazás és a kommunikációs stratégia is közvetlenebb és közérthetőbb, hogy valóban minél több embernek befogadható és feldolgozható információk kapjanak teret.

A tematikát tekintve pedig próbálunk mindig igazodni az aktuális évszakokhoz és az éppen aktuális közéleti eseményekhez is, hogy a közlés mellett mindig naprakész dolgokkal jelenhessünk meg. Ezen túlmenően ez a felület a kommunikációs stratégiában is tökéletes szerepet tud vállalni és etikus kampányokkal lehet összekapcsolni.

Végül, de nem utolsó sorban pedig csak megbízható forrásokat használunk és külföldi fordításokkal tesszük színesebbé a honlapunk tartalmát. Ezúton szeretném Önöket is buzdítani, hogy nézzenek szét a weboldalon és iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesüljenek a friss tartalmakról. Ezen kívül pedig facebookon is tudnak csatlakozni, ahol további tartalmakat érhetnek el. Jó szórakozást és böngészést kívánok.

Csörköl Zsolt
online manager

 

bv 04 03
     
     
     
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum