PROMLOGO 2 802

800 kidvanyok2Az orvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakdolgozók számára rendelet írja elő folyamatos továbbképzési kötelezettségüket, aminek – valljuk be – nem könnyű eleget tenni a mindennapi munka mellett. Szerencsére a rendelet lehetőséget ad arra, hogy mindezt az érintettek távoktatás formájában tegyék, és a Promenade Kiadó hosszú évek óta ebben nyújt segítséget számukra.

A Promenade Kiadó portfóliójában 8 olyan szaklap van, aminek hasábjain akkreditált továbbképzés zajlik. Ez nemcsak a reguláris lapszámokat jelenti, hanem a felmerülő igény szerint megvalósuló supplementumokat is. De az online világ egyre szélesebb körben való elérését kihasználva a kreditpontszerzési lehetőséget webkonferencia formájában is biztosítani tudjuk, amit az elmúlt félév során közel 20 alkalommal szerveztünk meg. Sőt, a rögzített videóelőadások későbbi megtekintésével is teljesíthető egy-egy tanfolyamunk, amihez tesztkérdéssor tartozik. Ily módon a kreditpontszerzésre alkalmas akkreditált tanfolyamaink elvégzése teljes mértékben az illető egyén igényeihez igazodik: akkor és ott olvassa el a szakcikkeket, illetve nézi meg a videófelvételeket, amikor arra ideje és lehetősége van.

Ez a mi munkánk, és nem is kevés – jut eszembe ezzel kapcsolatban József Attila verssora. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nem kevés az, amit ezzel a szolgáltatásunkkal a továbbképzésre kötelezetteknek segítünk, más oldalról pedig nem kevés az a munka sem, amit az akkreditált továbbképzések adminisztrációs terhe ró ránk.

Terveink szerint 2020. I. félévében orvosok és gyógyszerészek számára 36 továbbképző tanfolyamot szervezünk, amiket most szeptember 1-i határidővel nyújtottunk be akkreditálásra. De ugyanilyen fontosnak tartjuk a gyógyítás folyamatában szerepet játszó 17 szakmacsoportot felölelő egészségügyi szakdolgozók továbbképzését is, akik számára az év során folyamatosan nyújtjuk be akkreditálásra a tanfolyamokat.

Élethosszig tanulni – a Promenade Kiadó akkreditált továbbképzései ezt a célt szolgálják magas színvonalon, amire az egyes szakterületek neves szerzői és előadói adják a garanciát.

Dr. pharm. Nádasdy Andrea
szakmai szerkesztő

 

07 2 2
 800 okredit  800 medik  800 intim
     
     
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum