PROMLOGO 2 802

15Mindenki életében eljön az idő, amikor fontos döntéseket kell meghozni, ami befolyásolja a jövőt és új irányokat mutat. Egy olyan utat, ami a megszokottból az izgalmas ismeretlenbe vezet minket. A Promenade életében ezt a fontos döntést idén kellett meghozni. Egy ilyen döntés mindig nehéz, de szerencsére a kiváltó ok pozitív. 6 év után új irodát kellett keresni, mert a cégünk olyan gyorsan növekedik és gyarapszik, hogy a szeretett munkahelyünk korábbi épülete már nem volt elég számunkra.

Új, szép irodánk a Montevideó utca 7. szám alatt található, ahol a teljes harmadik emeletet elfoglaltuk magunknak. Ezelőtt a budai hegyek panorámáját és atmoszféráját szívhattuk magunkba, most pedig a budai irodanegyed inspiráló és innovatív környezete gyakorol nagy hatást ránk. Nem utolsó sorban a régi stúdiónk is kicsinek és kevésbé komfortosnak bizonyult már ahhoz, hogy kiszolgálja a saját és a megrendelőink igényeit. Most azonban egy tágasabb, elegánsabb és kényelmesebb stúdiót alakítottunk ki, ahol az előadóterek és a vezérlőpult két külön helyiségben található, mégis kapcsolat van köztük. Akár csak egy tévéstúdióban.

Még a nyári szünetünk előtt elkezdtük a költözést, hogy már minden a helyén legyen, mire visszatérünk a szabadságunkból. A csapat egyik fele koncentráltan és lelkesedő izgalommal készítette fel az új irodát az érkezésünkre, míg a másik fele nosztalgikus hangulatban pakolta a régi irodai eszközöket és berendezéseket, hogy a költöztetők folyamatosan tudják azokat szállítani. Az előre megtervezett, precíz költözés miatt 2 nap alatt sikerült minden eszközt és bútort a célállomásra szállítani. Most pedig már mindenki berendezte a saját irodáját. Tehát teljes erőbedobásra készen várjuk a meglévő és új ügyfeleinket egy otthonos, egyben pedig hangulatos új környezetben.

Sívó Dániel
online manager

 

16 14 13
03 07 01
10 08 09
     
     
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum