PROMLOGO 2 802

15A 2019-es év több szempontból is megújulást hozott a Promenade online üzletága számára. Tematikus webkonferenciáink sikerén felbuzdulva kerestük a megoldást, hogy a külföldi és hazai kongresszusok legfontosabb újdonságait miként oszthatjuk meg az érdeklődő orvosokkal a leggyorsabb módon, külföldi előadók és hazai résztvevő Key Opinion Leaderek tolmácsolásában. Erre dolgoztuk ki a Európában egyedülálló prémium Best-of-Congress webkonferencia szolgáltatásunkat, mely egy Promende szervezésű rendezvény, egy vagy több támogató bevonásával.

Azt tapasztaljuk, hogy a kiemelt fontosságú, magas aktualitású szakmai üzenetekre, új guideline-okat érintő bejelentésekre aktívabban reagálnak orvos partnereink: mind a nézőszám, mind pedig az adás alatti aktivitás tekintetében rekord adatokat mértünk. Az adások tartalmi összeállítását kiemelt támogatóinkkal együtt végezzük oly módon, hogy a hazai terápiás gyakorlatban használatos eredményeket mutatunk be. Így integrálhatók leghamarabb a nemzetközi klinikai élvonal vívmányai a magyar páciensek gyógyulása érdekében.

A 2019-es évben tovább szélesítjük a Best-of-Congress portfóliót

Már folynak az előkészületek a Best of ESC, - ESMO, - EASD és - EADV webkonferenciáinkra. Valamint elindítottuk az elő-foglalást a 2020-as év főbb kongresszusait összefoglaló Best-of-Congress rendezvényeinkre.

Egy másik új, prémium kommunikációs projektünket partnerünk igénye hozta létre. A cél a kardiológus és neurológus szakorvosok ifjú nemzedékének megszólítása és köztük egy interdiszciplináris szakmai párbeszéd elindítása volt, egy VIP szakmai rendezvénysorozat formájában. A program teljes időtartama egy év, már az általunk szervezett és lebonyolított nyitó rendezvényen kiváló szaktekintélyek izgalmas előadásaival és a közel száz fős kiemelt célcsoport teljes részvételével indítottunk. A rezidensek számára a program ideje alatt akkreditált továbbképzést nyújtottunk, hat webkonferencia formájában. Ezek mindegyike egy kulcs téma köré összpontosult, egy vezető főorvos és egy rezidens kolléga előadásában.

A webkonferenciákat előadástechnikai mini-tréninggel zártuk, neves média szakember bevonásával. A résztvevők aktivitását az adás alatt az interaktív kérdés-kezelő modulunk segítségével pontosan mérni tudtuk, a témákat illető preferenciájukat és további kérdéseiket a program számára külön erre a célra kialakított weboldalunkon rögzítettük. Az egy éves program közelgő befejeztével a záró rendezvény lebonyolítására készülünk. Ez idáig mind partnerünk, mind a résztvevő VIP célcsoport részéről nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a továbbképzés. Reméljük, lesz még alkalmunk hasonló program kidolgozásában, lebonyolításában jeleskedni.

Irodánk 2019. augusztusban új címre költözött, immár a Szépvölgyi Irodaparkban, a Montevideo u. 7. szám alatti modern környezetben várjuk partnereinket és előadóinkat. A költözés alkalmat adott arra is, hogy megújítsuk green box stúdiónkat, mely így még magasabb minőségű felvételek készítésére és események sugárzására alkalmas. A stúdió befogadó képessége is nagyobb lett, teret engedve akár 5-6 előadó részvételével megrendezett webkonferenciák, workshopok lebonyolítására is.

Mire számítunk a 2020-ban?

Sűrű rendezvény naptárunk további eseményekkel való bővülésére, izgalmas szakmai párbeszédek indítására új témákban, meglévő partnereink számára és új szponzorok bevonásával is. A Promenade az orvosszakmai újdonságok kiemelt hírnöke volt az elmúlt 25 évben és a hazai és nemzetközi trendekkel lépést tartva szeretnénk megtartani vezető pozíciónkat a jövőben is.

Köszönjük előadóink és partnereink bizalmát és támogatását!

Helmeczi Emese
online üzletágvezető

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum