PROMLOGO 2 802

09Nemrég beszámoltunk róla, hogy cégünk új irodába és környezetbe költözött. A nagy és meghatározó lépéseket látszólagosan kisebb megpihenés követte. Azonban a háttérben folyamatosan dolgoztunk, hiszen berendezkedtünk és kialakítottuk az új stúdiónkat, meg a tárgyalótermeket is. Viszont ezek után megint elérkezett az idő, hogy újból felálljunk és tovább haladjunk az utunkon. Ugyanis megtörtént az első webkonferencia az új helyszínen, egy korábbitól is patinásabb kivitelezésben.

Az online tárgyalótermünket átalakítottuk, amelyben vendégül láttuk új partnereinket. Kényelmesen, egy állófogadás keretein belül tudták végig nézni az élőben sugárzott adást. Az előadásokért és a minőségi szakmai tartalomért Prof. Dr. Karádi István, Dr. Reiber István, valamint Dr. Márk László voltak a felelősek, akik többször megfordultak már korábbi címünkön is. Hiszen vezető lipidológusok, egyben pedig régi jó barátaink, akikkel hosszú idő óta szoros szakmai kapcsolatot ápolunk.

Számukra is rögtön szemet szúrt a pozitív irányú változás a körülményeket tekintve, amit szerencsére örömmel újságoltak nekem is. Kimondottan értékelték a tágasabb, szellősebb stúdiót és a partnerünkkel is egyetértve azt a figyelmet, amit a felvételekre fordítunk. Összességében a stúdiónk fejlesztésével az általunk sugárzott digitális stúdiókép is színvonalasabb, egy magasabb minőséget képvisel, ami elnyerte az előadók és a partnereink tetszését is.

A diszkusszió során az interaktív bekapcsolódás lehetősége miatt a külső helyszíneken megjelent nézők kérdéseket tudtak beküldeni az előadóknak. Az aktivitás a vártakat is túlszárnyalta és egy intenzív, érdekes és nem utolsó sorban izgalmas diszkusszió alakult ki, amelyet a partnereink is nagy örömmel fogadtak.

Természetesen az első lépéseknél még meginognak a lábak, így nekünk is szolgált az adás tapasztalatokkal. A szakmai és arculati előkészítésen túl nagyon fontos a technikai felkészítés is minden aspektusban, hogy minden gördülékenyen mehessen. A tesztadások jelentősége pedig egyértelműen kirajzolódott mindenki szeme előtt. Ezek figyelembevételével még a most felrakott lécet is könnyedén megugorjuk a későbbiekben. Erre pedig szerencsére rengeteg lehetőségünk lesz, mivel ezzel a webkonferenciával a szezon hivatalosan is elkezdődött és az őszi-téli időszakban rengeteg további önálló és partnereinkkel együtt megalkotott online tartalommal és webkonferenciával jelentkezünk majd. Tehát egyre magabiztosabban, egyre nagyobb lépésekkel megyünk tovább a magunknak kijelölt úton.

Csörköl Zsolt
online manager

 

01 02 03
11 10 07
     

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum