PROMLOGO 2 802

800 DSC 0062Az elmúlt őszi időszakban sok partnerünkkel karöltve készítettünk webkonferenciát. Most viszont elérkezett az idő, hogy újból egy teljesen saját eseményt hozzunk össze. A tavaszi-nyári szezonban a Best of Chicago adásunk az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság Kongresszusáról hozta el az újdonságokat. Most pedig az európai kistestvére: az ESMO került a fogások közé.

Külön jó élmény társul számomra ehhez az eseményhez, mivel volt szerencsém személyesen is részt venni Barcelonában a kongresszuson. A reggelek és a nappalok intenzív munkával teltek, mégis jó volt érezni a nyüzsgést, ami egy ilyen eseményt körbe leng. Kollégáimmal pedig esténként szívtuk magunkba a városi forgatagot, amikor már volt némi szabadidőnk és energiánk a városnézésre. Emiatt a Best of ESMO webkonferencia még inkább a szívügyemmé vált, mint a többi általam menedzselt esemény. Ismét sikerült impozáns névsort megnyerni az előadói szerepekre. Prof. Dr. Géczi Lajos, Dr. Pintér Tamás, Dr. András Csilla és Dr. Gálffy Gabriella tartottak előadásokat az onkológiához kapcsolódó urológiai, emlődaganatos, gasztroenterológiai, valamint pulmonológiai újdonságokról.

Igazából szinte már úgyis mondhatnám, hogy minden a megszokott módon, gördülékenyen történt. Szakmailag kimagasló tartalmakat sikerült közölnünk és a korábbi hasonló témakörben készült adáshoz képest egy feszesebb és izgalmasabb tempót tudtunk diktálni. Az idei évben a céges együttműködések mellett még ugyanúgy lesznek saját webkonferenciák is. Ez innen már „csak” a közönség, valamint önmagunk szórakoztatása.

Csörköl Zsolt
online manager

 

11 08 01
05 07 06
     

 

 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum