PROMLOGO 2 802

Loading images
loading
www.atherosclerosis.hu www.betegvagyok.hu www.diabetes.olo.hu www.gyermekorvostovabbkepzes.hu www.gyogyszeresztovabbkepzes.hu www.hipertonia.olo.hu www.magyurol.hu www.metabolizmusonline.hu www.orl.hu www.mmtt.hu www.onkologia.olo.hu pszichiatria.olo.hu www.szemorvostarsasag.hu www.kardiologiaonline.hu www.orvositudasbazis.hu

orvositudasbazis.hu

tudasbazis shad ydivid Magyarország legnagyobb orvosi szakmai portálja, amely csak regisztrált felhasználók, orvosok számára érhető el. Jelenleg több mint 8000 lektorált szakcikk és több mint 250 videós tartalom található az adatbázisunkban, amelyet folyamatosan bővítünk. A portálon ezen kívül a Promenade Kiadó összes szaklapjának valamennyi cikke megtalálható kereshető formában.
Az adatbázisban található cikkek megtalálását számos kereső funkció könnyíti meg, lehetőség van szabadszavas keresésre, rovatok, szakterületek, kiadványok és megjelenési dátumok szerinti keresésre.
Bővebben...
 

különböző tematikus hírlevelek

Hírlevelek shad ydivid 

A különböző tematikus hírlevelek címzettjei azok az orvosok, akik nem tudnak az adott rendezvényen részt venni, s rajtuk kívül azok a kollégák is, akik napi gyakorlatukban hasznát vehetik az új ismereteknek. A hírleveleket kiküldjük az összes e-mail címre, de kérhető szakterületenkénti válogatás is. Nemcsak hazai, de külföldi kongresszusokról is küldünk hírleveleket, nyomon követve a szakmai szimpóziumokat, amelyeket videóinterjúk tesznek még látványosabbá.

 

Bővebben...
 

onkologia.olo.hu

onkologia shad ydivid Tematikus microsite onkológusok számára
Az OLO.hu portálrendszer fejlesztésekor kiemelt célként tűztük ki, hogy az oldalainkat meglátogató szakemberek minél relevánsabb és célzottabb tartalommal találkozhassanak. Idén tavasszal útjára indítottuk az onkológus célközönségnek szóló Onkologia.olo.hu microsite-unkat is. Az aloldalon részben az Onkológia nyomtatott lapunk online megjelenése, ezen kívül azonban teljes mértékben kihasználja az internet nyújtotta lehetőségeket is.
 
 
Bővebben...
 

pszichiatria.olo.hu

pszichiatria shad ydivid 

Tematikus microsite pszichiáterek részére

A weboldalt színvonalas videótudósítások és interjúk színesítik. Különlegessége az oldalnak, hogy itt a legújabb, legnépszerűbb amerikai cikkek magyar fordítását is olvashatja, mely egyedülállóan és elsőként csak ezen a honlapon elérhető. Minden Psychiatric Times megjelenés után a regisztrált olo.hu felhasználók részére hírlevelet küldünk, amely a legnépszerűbb cikkeinkből készült összeállítást tartalmazza.
Bővebben...
 

kardiologiaonline.hu

kardiologiaonline190png shad ydivid 

A Cardiologia Hungarica tudományos folyóirat online változata a Magyar Kardiológus Társaság teljes támogatását élvezi.

A lapszámok mellé az oldalra elhelyezhetők: külföldi és hazai videótudósítások, interjúk, szimpóziumok anyagai, szakmai továbbképzések előadásai. A weboldalon megtalálhatók a magyarul megjelentett európai guideline-ok is.

Bővebben...
 

metabolizmusonline.hu

metabolizmusonline shad ydivid 

A méltán népszerű, színvonalas szaklap immár online változatban is elérhető.

A weboldalon az eddigi lapszámok cikkei mellett olvashatók kongresszusi beszámolók, az online oldalra írt szakcikkek.

Láthatók videóinterjúk és tudósítások a diabetológia, kardiológia, lipidológia és a táplálkozástudomány témaköreiből.

Bővebben...
 

hipertonia.olo.hu

hipertonia shad ydivid 

Tematikus microsite hipertónia témában

A Hipertonia.olo.hu microsite-on kizárólag a magasvérnyomással kapcsolatos szakcikkek, (videó)interjúk, hazai és nemzetközi kongresszusi (videó)beszámolók találhatók. Az OLO.hu portálrendszer más oldalaihoz hasonlóan, az aloldalakhoz is szervesen kapcsolódik a rendszeres időközönként küldött hírlevél, amely nagyban hozzájárul a legfrissebb információk gyors célba juttatásához.

Bővebben...
 

gyermekorvostovabbkepzes.hu

gyermekorvostovabbkepzes shad ydivid

A Magyar Gyermekorvosok Társasága kiadónkat bízta meg honlapja gondozásával.

A honlapon a látogatók megtalálják a gyermekorvos lapok összes cikkét, s emellett gazdag szakmai tartalmat kínálunk a látogatók részére.

Kongresszusi beszámolók, szakmai interjúk, videók, képes tudósítások, külföldi hírek teszik élővé a weboldalt.

 

Bővebben...
 

gyogyszeresztovabbkepzes.hu

gyogyszeresz shad ydivid A weboldal nem csupán a nyomtatott lapszámok internetes változata, hanem annál több, bővített tartalommal bíró, videofelvételekkel gazdagított szakmai tudásbázis. A hiteles szerzők magas szakmai színvonalat garantálnak. A havi rendszerességgel küldött hírlevél kiegészíti a szolgáltatást, ami alkalmas gyors, fontos szakmai üzenetek többszöri eljuttatására. A portált több, mint 5100 regisztrált gyógyszerész felhasználó látogatja rendszeresen, és aktívan részt vesz az oldalunk szerkesztésében.
Bővebben...
 

diabetes.olo.hu

diabetes shad ydivid  Tematikus microsite diabetológia témában.
A Promenade Kiadó eltökélt célja, hogy az OLO.hu portálrendszert meglátogató szakemberek minél relevánsabb és célzottabb tartalommal találkozhassanak. Ennek elősegítése érdekében a széles célközönséget érintő témakörökben tematikus aloldalunkat hoztunk létre. Az OLO.hu portálrendszerbe tartozó első ilyen tematikus oldal a most már több éve sikeresen működő Diabetes.olo.hu oldal volt.
Bővebben...
 

GastroNews.hu

gastro oldal shad ydivid

A Promenade Kiadó 2015. januárjában indította útjára az Olo.hu portálrendszer egyik legfiatalabb tagját a GastroNews.hu oldalt, mely a gasztroenterológus és hepatológus szakembereknek szól. Az online felület lehetőségeit kihasználva a modern kor követelményeinek megfelelően az írásos szakanyagok mellet hazai és külföldi előadókkal készült videó interjúk, kongresszusi előadások videó felvételei és egyéb multimédiás szakmai tartalmak is megtalálhatóak.

Bővebben...
 

pulmonews.olo.hu

shad ydivid 

Témakörök:
 

 
  • Irányelvek,
  • továbbképző fórum,
  • esetbemutatások,
  • state-of-the art írások felkérésre,
  • nemzetközi és hazai hírek,
  • kongresszusi tájékoztatók illetve összefoglalók.

 

Bővebben...
 

szemorvostarsasag.hu

szemes oldal kn300 shad ydivid  2012-től kezdődően a Magyar Szemorvostársaság is Kiadónkra bízta hivatalos honlapjának gondozását. A jelentősen megújult weboldalon a társasági hírek és kongresszusi felhívások mellett már most több szakmai cikk, videó és webprezentáció is megtalálható.
Bővebben...
 

mmtt.hu

mmtt shad ydivid  Szívesen tettünk eleget a Magyar Mesterséges Táplálási Társaság felkérésének, hogy a társasági weboldalukat gondozzuk. A Társaság új honlapját ezzel XXI. századai színvonalra emeltük, így a megújult oldal kommunikációs szolgáltatásaival a jövőben kiváló lehetőséget teremt mind a szakmai, mind pedig a betegekkel való kapcsolattartás kiszélesítésére.
Bővebben...
 

haemostasis.hu

mmtt shad ydivid  A Promenade Kiadó ezúton köszöni a bizalmat, hiszen abban a megtiszteltetésben részesült, hogy 2014 óta gondozhatja a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság honlapját. A megújult honlapon megtalálható a társaság aktuális hírei, eseményei, beszámolók, riportok, videointerjúk. Lehetőség nyílik szakmai képek, előadások feltöltésére és online továbbképzésre is.
Bővebben...
 

magyurol.hu

magyurol shad ydivid

A Promenade Kiadó ezúton köszöni a bizalmat, hiszen abban a megtiszteltetésben részesült, hogy 2011. január 11-től gondozhatja a Magyar Urológus Társaság honlapját. Mindenekelőtt Pajor László professzor elnök főszerkesztő urat illeti a köszönet, aki már ezelőtt 7 évvel is megbízott bennünk. Szeretnénk a honlapot ugyanolyan igényesen, figyelemmel és szeretettel gondozni, ahogyan ezt a társaság hivatalos folyóiratával, a Magyar Urológiával tesszük.

Bővebben...
 

orl.hu

mfoe shad ydivid  A Promenade Kiadó indította útjára a Magyar Fül-, Orr,- Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesületének hivatalos, társasági oldalát. Az Egyesület megújított nyomtatott lapja mellett, az új weboldal számos hasznos funkciót nyújt: videós anyagokkal kiegészített továbbképző szakcikkek adatbázisa, hazai és külföldi kongresszusok beszámolói, interjúk, a tagoknak küldött szakmai hírlevelek, fórumozási témák felvetése, a Társaság hivatalos folyóiratának teljes adatbázisa.
Bővebben...
 

atherosclerosis.hu

atherosclerosis shad ydivid  A Magyar Atherosclerosis Társaság és Kiadónk közel egy évtizedes kiváló együttműködést alakított ki a Társaság hivatalos folyóirata, a Metabolizmus interdiszciplináris folyóirat kiadása kapcsán. E gyümölcsöző kapcsolat soron következő lépcsőfokaként a Társaság Kiadónkat bízta meg hivatalos weboldalának megújításával.
Bővebben...
 

betegvagyok.hu

betegvagyok shad ydivid  A Promenade Kiadó Magyarország legnagyobb orvosi lapkiadója, amely 2016-ban ünnepli 20. születésnapját. Az Orvosi Tudásbázis orvosszak portálunk népszerűségén felbátorodva immár hatodik éve működtetjük laikusoknak szóló web oldalunkat. Célunk, hogy kiadónk hatalmas mennyiségű szakmai tudását a betegek felé is közvetítsük, s az interneten megjelenő rengeteg hamis és megtévesztő információ erdejében, megmutassuk a helyes utat.
Bővebben...
 

medikepzes.hu

shad ydivid 

Az egészségügyi szakdolgozók számára indítottuk útjára 2015. év júniusában a Mediképzés.hu oldalunkat. A weboldalon több asszisztens szakmacsoport számára is nyújtunk szabadon választható továbbképzéseket. Jelenleg a „Felnőtt ápolás és gondozás”, a „Gyógyszerész ellátás”, a „Védőnői ellátás”, és a „Szülészet ellátás” szakmacsoport számára érhetőek el továbbképző tanfolyamaink.

Bővebben...
 

dermatologia.olo.hu

onkologia shad ydivid A www.dermatologia.olo.hu weboldal színvonalas külföldi videóinterjúkkal, valamint a Dermatology Times legnépszerűbb amerikai cikkeinek magyar fordításával várja a látogatókat általános bőrgyógyászat, dermatoonkológia, kozmetológia és praxisvezetés témában.


 
 

Bővebben...
 

mnt.hu

szemes oldal kn300 shad ydivid  2016. januártól a Promenade Orvosi Lapkiadó portfóliója új területtel bővült. A Magyar Nőorvos Társaság bennünket bízott meg a 79. évfolyamába lépő szaklapjának kiadásával, valamint társasági weboldalának elkészítésével és gondozásával. A weboldalon a társasági hírek, a kongresszusi felhívások és a Magyar Nőorvosok Lapjában megjelent szakmai cikkek mellett számos videointerjú és webprezentáció tekinthető meg.
Bővebben...
 

mozgasszervitovabbkepzo.hu

noorvosok HAM140 shad ydivid A mozgasszervitovabbkepzo.hu címen elindítottuk legújabb weboldalunkat, amely a hazai reumatológusok, ortopéd szakorvosok, traumatológusok, sportorvosok és gyógytornászok számára szóló interdiszciplináris online fórum. A regisztrált felhasználók számára havi rendszerességgel küldött hírlevélben juttatjuk el az információkat, ezzel is segítve a szakmai üzenetek gyors eljuttatását az érdeklődők számára.
Bővebben...
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum