PROMLOGO 2 802

atherosclerosis.hu

atherosclerosis   A Magyar Atherosclerosis Társaság és Kiadónk közel egy évtizedes kiváló együttműködést alakított ki a Társaság hivatalos folyóirata, a Metabolizmus interdiszciplináris folyóirat kiadása kapcsán. E gyümölcsöző kapcsolat soron következő lépcsőfokaként a Társaság Kiadónkat bízta meg hivatalos weboldalának megújításával.

A mind formai, mind tartalmi téren megújult társasági honlap ezentúl szoros összeköttetésben működik a Metabolizmus folyóirat online változatával, ahol a szakcikkek évekre visszamenőleg kereshető, könnyen olvasható formában tekinthetőek meg.

Ezen felül az online felület lehetőségeit kihasználva a modern kor követelményeinek megfelelően az írásos szakanyagok mellet videók, webprezentációk és egyéb multimédiás szakmai tartalmak is megtalálhatóak.

Az oldal kiváló lehetőséget biztosít a tagok számára, hogy időben értesüljenek a legfrissebb kongresszusokról, pontos információkat tudjanak meg, vagy akár a kongresszusra is jelentkezhessenek. A fontosabb eseményekről a társasági oldalon írásos vagy videóbeszámolókat is találhatnak, így senki nem maradhat le a szakma legfrissebb híreiről, újdonságairól.

Természetesen Partnereink számára is biztosítunk lehetőséget a weboldalon való megjelenésre, üzeneteik eljuttatására, akár szakmai cikkel, beszámolóval, akár a tartalomban elhelyezett videós, multimédiás anyagokkal.

Ezen kívül az oldalon adott a lehetőség a szokásos bannerhirdetés formájában való megjelenésre, amely kapcsolódhat cikkhez, szakmai rovathoz, vagy megjelenhet kiemelt főoldali pozíciókban, annak érdekében, hogy minél többen találkozzanak az adott üzenettel.

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum