PROMLOGO 2 802

orl.hu

orl.hu   A Promenade Kiadó indította útjára a Magyar Fül-, Orr,- Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesületének hivatalos, társasági oldalát. Az Egyesület megújított nyomtatott lapja mellett, az új weboldal számos hasznos funkciót nyújt a tagok számára amennyiben a Társaság él a lehetőséggel. Ilyen lehetőség: a videós anyagokkal kiegészített továbbképző szakcikkek adatbázisa, hazai és külföldi kongresszusok beszámolói, interjúk, a tagoknak küldött szakmai hírlevelek, fórumozási témák felvetése, és természetesen a Társaság hivatalos folyóiratának teljes adatbázisa, amelyben kereshető formában megtalálható lesz valamennyi szakcikk a jelen számtól.

A honlapot az Önök igényei szerint formáljuk, alakítjuk, ezért várjuk észrevételeiket!

Ehhez az első lépés, hogy látogassanak el az www.orl.hu oldalra.

A MFOE hivatalos folyóiratának megújulásához Kiadónak egy online szerkesztőségi rendszert (editor.olo.hu) is biztosít az Egyesület számára, amelynek segítségével a publikálni vágyók most már modern, XXI. századi formában, online módon is beküldhetik szakcikkeiket.

Ahogy a Kiadónk által gondozott valamennyi weboldalon, úgy az MFOE weboldalán is lehetőség nyílik partnereink számára, hogy aktuális üzeneteiket, szakmai újdonságaikat, információikat eljuttassák célközönségükhöz. Mint minden weboldalunkon, itt is van lehetőség a különböző módokon célzott banneres megjelenésre, akár adott szakmai cikkhez kapcsolódóan, akár szakmai rovat támogatásán keresztül, vagy pedig főoldali kiemelt elhelyezéseken, annak érdekében, hogy minél többen találkozhassanak az üzenettel.

Az oldalon nem csak a szakmai célközönség érhető el, hanem egy külön bejelentkezés nélkül is elérhető rovatban a laikus célközönség is böngészheti az oldalt. Végül, de nem utolsó sorban az MFOE megújult honlapján is ugyanúgy kihasználhatók az online felület nyújtotta lehetőségek, mint minden egyéb weboldalunkon, azaz elhelyezhetők videós, multimédiás anyagok, termékbemutató és oktató videók, webprezentációk, és szakmai kvízek, játékok.

     

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum