PROMLOGO 2 802

Loading images
loading
Cardiologia Hungarica Fül-orr-gége-gyógyászat Gyógyszerész Továbbképzés Gyermekorvos Továbbképzés Háziorvos Továbbképző Szemle Kardiometabolikus Kitekintő Kongresszusi Hírek Magyar Urológia Metabolizmus Onkológia Psychiatric Times Szemészet
htsz borito k shad ydivid

Célcsoport: háziorvosok, házi gyermekorvosok, érdeklődő szakorvosok, határon túli orvosok, orvosi könyvtárak

Példányszám: 6.000

A Háziorvos Továbbképző Szemle a legnagyobb példányszámú, legolvasottabb és szakmailag legmagasabbra értékelt háziorvosi folyóirat. A lap gazdag szakmai tartalmát a magas színvonalú lektorát közlemények, a klinikai vizsgálatok, a szakmai beszámolók és interjúk képezik.

Bővebben...
 
Gasztro 2015 1 14 shad ydivid

Célcsoport:
A Magyar Gasztroenterológiai Társaság tagjai és érdeklődő háziorvosok

Példányszám: 1.800

A Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle a Magyar Gasztroenterológiai Társaság hivatalos folyóirata. A lap negyedévente kerül megjelenésre, a Társaság tagjait képező gasztroenterológusok számára ingyenesen juttatjuk el.

Bővebben...
 
shad ydivid

Célcsoport: az összes házi gyermekorvos, felnőttet és gyermeket egyaránt ellátó háziorvos, gyermekgyógyász szakorvosok, kórházi, klinikai gyermekorvosok

Példányszám: 4.500

A Gyermekorvos Továbbképzés minden gyermeket gyógyító orvoshoz eljut, beleértve a vidéken dolgozó, felnőtteket és gyermekeket egyaránt ellátó, vegyes körzetes háziorvosokat is.

Bővebben...
 
oncology borito k shad ydivid

Célcsoport: onkológusok, hematológusok, tüdőgyógyászok, urológusok

Példányszám: 1300

Amerika legnépszerűbb onkológiai lapja végre megérkezett Magyarországra! A 30.000 példányban megjelenő, ingyenesen terjesztett Oncology ettől az évtől már a magyar szakorvosok számára is elérhető.

Bővebben...
 
pszichiatria borito k shad ydivid

Amerika legnépszerűbb pszichiátriai lapja Magyarországon!

A kiadvány célcsoportja a járóbeteg-szakrendelők orvosai, klinikai és kórházi pszichiáterek, neurológusok és érdeklődő háziorvosok, akik a lapot címlista alapján grátisz megkapják.

A kiadvány minden második hónapban 1500 példányban jelenik meg.
 

Bővebben...
 
Cardiologia Hungarica shad ydivid

Célcsoport:
kardiológusok, belgyógyászok, hipertónia-specialisták, szívsebész szakorvosok, érdeklődő háziorvosok

Példányszám: 3000

A Cardiologia Hungarica a Magyar Kardiológusok Társaságának hivatalos lapja. A minden kardiológushoz eljutó folyóirat a szakma mértékadó orgánuma, a legolvasottabb a kardiológusok körében.

 
Bővebben...
 
metab borito k shad ydivid Célcsoport: Magyar Atherosclerosis Társaság tagjai; Magyar Hypertonia Társaság tagjai; Magyar Diabetes Társaság tagjai; Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság tagjai; Magyar Elhízástudományi Társaság tagjai; Táplálkozási Fórum tagjai; Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság tagjai; Magyar Táplálkozástudományi Társaság tagjai; Magyar Mesterséges Táplálási Társaság tagjai; érdeklődő kardiológusok és háziorvosok
Példányszám: 4000
Bővebben...
 

Cardiologia Hungarica

shad ydivid Célcsoport: gyógyszerészek, patikavezetők, gyógyszerrendelésben döntéshozók, gyógyszerkiadók

Példányszám: 3.500
 

Gyógyszerész Továbbképzés olyan hiánypótló folyóirat, amely hidat jelent a klinikai orvostudomány és a gyógyszerésztudomány között. A lap által felvállalt küldetés így hangzik:

„Azért küzdünk, nehogy a tárából pult, és az officinából shop legyen!”

 
Bővebben...
 
Szemészet shad ydivid

A Magyar Szemorvostársaság szaklapja
 

A Promenade Kiadót érte az a megtiszteltetés, hogy a Magyar Szemorvostársaság megbízta szaklapja kiadásával. A lap új borítót és designt kapott, amely modern, ugyanakkor őrzi a hagyományokat és kiváló keretet biztosít az értékes szakmai tartalomhoz. A Szemészet a jövőben negyedévente rendszeresen megjelenik, és minden szemészorvoshoz eljuttatjuk.

Bővebben...
 
orl borito k shad ydivid

A Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-Nyaksebész Orvosok Egyesületének szaklapja

Az Otorhinolaryngologia Hungarica a Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-Nyaksebész Orvosok Egyesületének negyedévente megjelenő hivatalos tudományos folyóirata. Szigorú szerkesztési elveken nyugvó, konzervatív értékeket képviselő szaklap. A folyóirat a szakma mértékadó orgánuma, a legolvasottabb a fül-orr-gégészek és fej-nyaksebészek körében.

 

Bővebben...
 
urologia borito k shad ydivid

Célcsoport: urológusok

Példányszám: 550

A Magyar Urológia a Magyar Urológus Társaság hivatalos folyóirata. Szigorú szerkesztési elveken nyugvó, konzervatív értékeket képviselő szaklap. A lap tudományos anyaga a Társaság honlapján is olvasható. A felmérések azt igazolják, hogy a Magyar Urológia a legolvasottabb szaklap az urológusok körében.

 
Bővebben...
 
kardkitekint borito k shad ydivid

Célcsoport: kardiológusok, belgyógyászok

Példányszám: 4.000

Kiadványunkban számos nemzetközi, kardiológiai szakmai újdonságról olvashatnak. Vezető helyen a szívelégtelenség, illetve a koronária betegség korszerű terápiás módjai állnak, ezzel segítve a gyakorló kardiológusok naprakész tudásának szinten tartását. Ezek mellett nemzetközi, szakmai érdekességekről, hírekről is olvashatnak.

Bővebben...
 
kongresszusi hirek k shad ydivid

Példányszám: 300-5000

2009-ben debütált, és nagy népszerűségnek örvend a Kongresszusi Hírek kiadványunk, amely külföldi mintára készült. Ott figyeltünk fel arra, hogy reggelente friss szakmai hírlevél fogadja a tudományos kongresszusra siető orvosokat. A hírlevélben olvashatnak a kongresszus előző, s aznapi eseményeiről, szakmai újdonságokról, klinikai vizsgálatokról, szimpóziumokról.

Bővebben...
 
mucovis h 140 shad ydivid

Példányszám: 150

Hasznos és legújabb ismereteket tartalmazó folyóirat alapvető célja a cystás fibrosisban szenvedő betegekkel foglalkozók képzése és továbbképzése, adott esetben szemléletformálása lenne, amely közvetve hozzájárul majd a betegek egységesebb, magasabb színvonalú ellátásához, gondozásához.

 

Bővebben...
 
noorvosok HAM140 shad ydivid

A Magyar Nőorvos Társaság hivatalos lapja

2016. januártól a Promenade Orvosi Lapkiadó portfóliója új területtel bővült. A Magyar Nőorvos Társaság bennünket bízott meg 79. évfolyamába lépő szaklapjának kiadásával. A hagyományok és a szakmai kiválóság megtartása mellett a kiadvány külalakját tekintve teljesen megújul: a borítók mellett a belíves oldalak is színes designt kapnak.

Bővebben...
 
140 DT17 04B1 shad ydivid

Célcsoport: dermatológusok, onkodermatológusok, plasztikai sebészek, allergológusok, érdeklődő házi orvosok

Példányszám: 1000

A gyakorlatias szemléletű, a legnagyobb szaktekintélyek által jegyzett tudományos orgánumot a legnagyobb magyar orvosi szaklapkiadó, a Promenade Kiadó gondozza. A lap első felében amerikai cikkek kapnak helyet, amíg a második részét hazai referálók.

Bővebben...
 
noorvosok HAM140 shad ydivid Célcsoport:
reumatológus, sportorvos, ortopéd szakorvos, traumatológus, gyógytornász, szakdolgozók

Példányszám: 1.200

A lap különlegessége, hogy a fent felsorolt orvosi célcsoport mellett az első kiadványunk lesz, mellyel szakdolgozókat is megszólítunk, ezzel is segítve a teljes szakma számára kiterjedő kommunikációt, információ áramlást.

Bővebben...
 
Cardiologia Hungarica shad ydivid

Célcsoport:
kardiológusok, angiológusok, diabetológusok, alapellátásban dolgozók

Példányszám: 1500

A kiadvány megismerteti olvasóival az új terápiás lehetőségeket, bevezetésre kerülő gyógyszereket. Kardiovaszkuláris betegségekkel foglalkozó szakorvosok üzeneteit, javaslatait és ajánlásait közvetíti.

 
Bővebben...
 

Print

Kardio-Vaszkuláris Iránytű

ch borito k

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiometabolikus Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 7. 3. emelet

Postafiók:  1300 Budapest, Pf. 176.

  Térkép  

Copyright © 2020 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum